Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κατονομάζουν το Θέμο
Κατονομάζουν το Θέμο Εκτύπωση E-mail
08.02.08

Στα χέρια των διαδίκων για την υπόθεση Ζαχόπουλου η ογκωδέσταση δικογραφία (περίπου 400-500 σελίδες) και οι πρώτες διαρροές για το περιεχόμενό της φτάνουν στους δημοσιογράφους, ενώ είναι πλέον θέμα ημερών η προσωποποίηση των διώξεων για απόπειρα εκβίασης από κοινού και παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις αναμένεται να υπάρξουν κλήσεις προς απολογία σε πέντε άτομα από τις εισαγγελικές Αρχές.Επίσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι ο Γ.Ανδριανός στην κατάθεσή του στον ανακριτή κατονομάζει ως «κομιστή» του επίμαχου DVD στη συνάντηση του «Βυζαντινόν» το συνεκδότη του Πρώτου Θέματος Θ.Αναστασιάδη. Σημειώνεται όμως ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν ζητήθηκε καμία συναλλαγή.

Από την κατάθεσή του κ.Αγγέλλου προκύπτει ότι ο Χρ.Ζαχόπουλος είχε ενημερώσει το Μαξίμου ότι δεχόταν πιέσεις, αλλά δεν είχε κάνει αναφορά σε κανενός είδους εκβιασμό.

Τέλος, για την υπόθεση της παρέμβασης του Κ.Κουκοδήμου υπέρ του Σπ.Κλαδά στον Μ.Τριανταφυλλόπουλο, ο πρώτος κατέθεσε ότι είχε απλώς μία φιλική συζήτηση με τον έτερο συνεκδότη του Πρώτου Θέματος, ο οποίος επειδή «προφανώς» γνώριζε την υπόθεση «παρεξήγησε κάποια πράγματα σχετικά με την συμπεριφορά του κ.Κλαδά».

Καμία διαρροή αντιθέτως δεν υπήρξε για την κατάθεση της κ.Τσέκου, που παραμένει προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό.

imerisia

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1234&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote