Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Δεν υποκύπτουν οι δικαστές στους προστάτες του Γεωργίου
Δεν υποκύπτουν οι δικαστές στους προστάτες του Γεωργίου Εκτύπωση E-mail
25.06.18

Δεν υποκύπτουν οι δικαστές  στους προστάτες του Γεωργίου Όλη η… υφήλιος έχει ξεσηκωθεί για να σώσει τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, το 2010, κ. Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος έχει καταδικαστεί για… φούσκωμα του ελλείμματος ώστε να επιβληθούν στην Ελλάδα σκληρά μέτρα. Και οι αναιρέσεις που είχε κάνει απορρίφθηκαν όλες από τον Άρειο Πάγο.

Έχουν φαγωθεί τα αφεντικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τον απαλλάξουν από κάθε κατηγορία, γράφοντας τα ελληνικά δικαστήρια στα παλιά τους τα παπούτσια. Οι έλληνες δικαστές, όμως, δεν υποκύπτουν. Και είναι τόσο ισχυροί οι διεθνείς προστάτες του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, που μπήκε ειδική αναφορά στον κ. Γεωργίου στο προσχέδιο της απόφασης του Eurogroup, η οποία έχει ως εξής: «Υπάρχει ανησυχία για τις νομικές διαδικασίες εναντίον του πρώην προέδρου και άλλων στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ σε ό,τι αφορά την αμφισβήτηση των στατιστικών στοιχείων».

Αυτή η πρωτοφανής διεθνής στήριξη του κ. Γεωργίου δείχνει ότι είναι δικός τους άνθρωπος. Έφερε σε πέρας την αποστολή του και δεν επιτρέπουν να διώκεται.

www.toparon.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12303&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων