Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Οι «κωλοτούμπες» του Άδωνη για τη Μακεδονία Εκτύπωση E-mail
18.06.18

Η σταθερότητα στις απόψεις είναι κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δε χαρακτηρίζει τον Άδωνη Γεωργιάδη. Από την αλλαγή κομμάτων και την άποψη για πολιτικά πρόσωπα, είναι γνωστό ότι ακροδεξιός αντιπρόεδρος συνηθίζει τις κυβισθήσεις.

Τελευταίο περιστατικό η συμφωνία για το μακεδονικό όπου ενώ το περασμένο καλοκαίρι μιλούσε για σύνθετη ονομασία, με σημερινές του αναρτήσεις έκανε λόγο για προδοσία και ταπείνωση.

«Συνηθίστε το σιγά σιγά διότι πλέον και με την δική μας υπογραφή είναι ο Μακεδόνες Πρόεδρος...οι νόμιμοι Μακεδόνες είναι πλέον αυτοί, εμείς είμαστε οι παράνομοι σύμφωνα με τον Τσίπρα και τον Κοτζιά και με την άδεια του Καμμένου», είναι μία από τις σημερινές αναρτήσεις του Άδωνη.

Ακόμα κάνει λόγο για ταπείνωση που αισθάνθηκαν οι Έλληνες μετά τη σημερινή συμφωνία στις Πρέσπες. «Ο Ζάεφ είπε: "Οι Μακεδόνες και οι Έλληνες..." θυμηθείτε αυτό που θα σας πω, οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Αλέξη Τσίπρα...οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν την ταπείνωση που αισθάνθηκαν σήμερα», έγραψε χαρακτηστικά.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις τον περασμένο Ιούλιο οι απόψεις του για το μακεδονικό είχαν προκαλέσει έντονη διαδικτυακή αντιπαράθεση με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Αναφερόμενος στην ονομασία που της γειτονικής χώρας ο Γεωργιάδης συντάχθηκε πλήρως με τη θέση ότι η ονομασία θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη λέξη Μακεδονία. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «η εθνική θέση από το 2008 είναι σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων», κάτι το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για την αντιπαράθεση που ακολούθησε.

www.koutipandoras.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12291&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote