Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Αυτοεξευτελισμός Κουμουτσάκου: Το 1977 ήμουν πολύ μικρός για να ξέρω τι συνέβη με το Μακεδονικό
Αυτοεξευτελισμός Κουμουτσάκου: Το 1977 ήμουν πολύ μικρός για να ξέρω τι συνέβη με το Μακεδονικό Εκτύπωση E-mail
06.06.18

Την επιβεβαίωση της απώλειας κάθε ίχνους αυτοσεβασμού αλλά και του πλήρους αδιεξόδου της ΝΔ για τις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της ΝΔ επιβεβαίωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Επικαλούμενος το γεγονός ότι ήταν πολύ μικρός το 1977 για να θυμάται (σ.σ. ήταν 16 ετών), ο κ. Κουμουτσάκος απέφυγε να πάρει θέση για την παραχώρηση της «μακεδονικής γλώσσας» στα Σκόπια από την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή στον ΟΗΕ.

«Το 1977 δεν ξέρω τι συνέβη. Ήμουν πάρα πολύ μικρός για να ξέρω τι συνέβη» δήλωσε συγκεκριμένα ο Γιώργος Κουμουτσάκος αποδεικνύοντας ότι στη ΝΔ έχουν αφενός ασθενή μνήμη και αφετέρου ιδιαίτερη αντιπάθεια προς την ιστορία. 

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, αυτό ακριβώς είπε ο άνθρωπος ο οποίος σήμερα είναι τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ ενώ κατά το παρελθόν έχει χρηματίσει εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, ενώ έχει διατελέσει και ευρωβουλευτής.


www.koutipandoras.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12265&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote