Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Παραιτήθηκε ο Πολύζος καταγγέλλοντας τον Κοντό για ρουσφέτι!
Παραιτήθηκε ο Πολύζος καταγγέλλοντας τον Κοντό για ρουσφέτι! Εκτύπωση E-mail
06.02.08
Νέα αναστάτωση προκαλεί ο Βαγγέλης Πολύζος στη Νέα Δημοκρατία, δυόμισι χρόνια μετά την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, εξαιτίας της γνωστής δήλωσης για «διεφθαρμένα στελέχη σε όλα τα κόμματα».

Αυτή τη φορά παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών (ΕΛΒΙΖ), κατηγορώντας παράλληλα τον προϊστάμενό του υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλ. Κοντό, σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό. 

Στην επιστολή κάνει λόγο για παρεμβάσεις του υπουργού στις αποφάσεις της διοίκησης της Βιομηχανίας, με αποκορύφωμα την εκτός διαδικασιών πρόσληψη 10 ατόμων στο εργοστάσιο της ΕΛΒΙΖ στην Ξάνθη, ιδιαίτερη πατρίδα του υπουργού.

 «Δεν έχω σχέσεις με τέτοια ζητήματα» ανταπαντά ο υπουργός. Με τον κ. Πολύζο παραιτήθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της Βιομηχανίας, Προκόπης Καλογιάννης, ο οποίος, σύμφωνα με την επιστολή Πολύζου, δέχτηκε τις παρατηρήσεις του κ. Κοντού, όταν επέστρεψε ως απαράδεκτες τις δίμηνες συμβάσεις, που προωθούσε η διοίκηση του εργοστασίου Ξάνθης.

(Τα άλλα δύο εργοστάσια βρίσκονται σε Λάρισα και Ημαθία) 

Οι παραιτήσεις Πολύζου και Καλογιάννη υποβλήθηκαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στο διοικητή της ΑΤΕ Δημήτρη Μηλιάκο, αλλά δεν έγιναν δεκτές, ωστόσο και οι δύο πήγαν την περασμένη Παρασκευή και αποχαιρέτησαν το προσωπικό. 

Ο κ. Κοντός, ωστόσο, μιλώντας χθες το βράδυ στην «Ε» ανέφερε ότι δεν είναι στην αρμοδιότητά του τέτοια θέματα, τα οποία χειρίζεται αποκλειστικά η ΕΛΒΙΖ και η ΑΤΕ. «Εγώ προσωπικά δεν διόρισα κανένα, σε κανένα εργοστάσιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός.      

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1218&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 06.02.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote