Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Υπόθεση Ζαχόπουλου: Σε τροχιά νέων εξελίξεων
Υπόθεση Ζαχόπουλου: Σε τροχιά νέων εξελίξεων Εκτύπωση E-mail
03.02.08
Νέος κύκλος αρχίζει από τη Δευτέρα στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης για την εκβίαση του Χρήστου Ζαχόπουλου.
Εντός των ημερών αναμένεται να φτάσουν στα χέρια του δεύτερου Ειδικού Ανακριτή τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων, ενώ ενδεχομένως στο τέλος της εβδομάδας να δοθούν και οι δικογραφίες.
Ο ανακριτής αναμένει και τις γνωματεύσεις των γιατρών προκειμένου να αποφασίσει πότε θα πάρει κατάθεση από τον Χρήστο Ζαχόπουλο, του οποίου η κατάσταση της υγείας βελτιώνεται συνεχώς.

Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να κληθούν νέοι μάρτυρες και ίσως να ληφθούν συμπληρωματικές καταθέσεις από πρόσωπα που έχουν ήδη βρεθεί στην Ευελπίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΤ, η εισαγγελέας Μαρία Γκανέ δεν αποκλείεται αποστείλει κλητεύσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί, προκειμένου κάποιοι να προσέλθουν για κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου.

Πάντως, η κυβέρνηση επαναβεβαίωσε την πλήρη κάλυψη προς τον κ. Κλαδά, δια στόματος του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης, ο οποίος είπε πως η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Παράλληλα, διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για τη διαρροή εγγράφων σχετικά με την υπόθεση του λογαριασμού του Θέμου Αναστασιάδη.

Εξάλλου, την Τρίτη, έχουν κληθεί σε ακρόαση στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής οι πρώην υπουργοί Πολιτισμού Ελισάβετ Παπαζώη, Θεόδωρος Πάγκαλος, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φάνη-Πάλλη Πετραλιά.


ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1209&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote