Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Νέα πρόκληση Ερντογάν: Στην Κύπρο κάναμε «ειρηνευτική επιχείρηση» - Έχουμε κακούς γείτονες Εκτύπωση E-mail
15.03.18

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Στην Κύπρο κάναμε «ειρηνευτική επιχείρηση» - Έχουμε κακούς γείτονες - Media Για «ειρηνευτική επιχείρηση» στην Κύπρο το 1974 έκανε λόγο την Τετάρτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δίνοντας συνέχεια στις προκλήσεις του, κατά την 46η ομιλία του στους Τούρκους κοινοτάρχες στο προεδρικό μέγαρο της Άγκυρας.

«Το 1974 κατά την "ειρηνευτική επιχείρηση Κύπρου" με την επιχείρηση αποσιώπησης κατέστρεψαν ολόκληρο το σύστημά επικοινωνίας μας... Επικεφαλής αυτής της επιχείρησης ήταν οι δήθεν σύμμαχοί μας. Το κατέστρεψαν. Τι έγινε; Εμείς ιδρύσαμε την ASELSAN», είπε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στην τουρκική αμυντική βιομηχανία.

«Πλέον η ASELSAN έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία που συμμετέχει στους διεθνείς διαγωνισμούς. Αυτοί οι κακοί γείτονες μας έκαναν να αποκτήσουμε περιουσία, μας έκαναν να αποκτήσουμε γνώση και να είμαστε σε θέση να παράξουμε όπλα», συνέχισε, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι η στρατιωτική επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στην Αφρίν είναι «ειρηνευτική», και ότι πρώτο μέλημα της Τουρκίας είναι να μην πληγούν οι άμαχοι.

«Πλησιάσαμε λίγο στην Αφρίν. Ελπίζω, Θεού θέλοντος, πως η Αφρίν θα έχει πέσει εξ ολοκλήρου έως το βράδυ» εκτίμησε μάλιστα.

www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12079&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote