Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις της επιτροπής παρέλασης Εκτύπωση E-mail
11.02.18

Νέα Υόρκη ~Του Σάκη Σερέτη


Με την συμμετοχή ολίγων ομογενών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου στο "Σταθάκειο"πολιτιστικό κέντρο, μια ακόμη πανομογενειακου χαρακτήρα συνεδρίαση της επιτροπής παρέλασης στην Νέα Υόρκη.

 

"Εχουμε μείνει πίσω και χρειάζονται γρήγορα βήματα ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να διοργανώσουμε μια ακόμη επιτυχημένη παρέλαση"ανέφερε ο ππρέδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Πέτρος Γαλάτουλας, ενώ κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου , τόνισε ότι δεν θα διστάσει να αντικαταστήσει τα μέλη κάποιων επιτροπών, τα οποία δεν εμφανίζονται στις συνεδριάσεις και δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα στην προετοιμασία της παρέλασης.


Παράλληλα ανέφερε ότι γίνονται ακόμη κάποιες επαφές προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι χώροι τέλεσης ορισμένων παράλληλων εορταστικών εκδηλώσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκδήλωση του δείπνου προς τιμήν των τελεταρχών της παρέλασης, το οποίο εφέτος αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλἰου στο ξενοδοχείο Χίλτον , με αυξημένο κόστος κατά 50 δολάρια το ατομο.

Οσον αφορά στην επιλογή των τελεταρχών της φετεινής παρέλασης, ο κ. Γαλάτουλας ανέφερε ότι δεν μπορεί να ειναι περισσότεροι από τρεις και στην επόμενη συνεδρίαση θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ενώ σχετικά με την πρόσκληση στην παρέλαση του διάσημου μπασκετμπωλίστα Γιάννη Αντετοκούμπο, ανέφερε οτι η συμμετοχή του θα κριθεί από την πορεία της ομάδας του στα πλέι όφ του ΝΒΑ.

Στον μικρό αριθμό συμμετοχής του κοινού εστίασε και η υπεύθυνη διεξαγωγής της παρέλασης Νάνσι Παπαιωάννου, η οποία τόνισε ότι το διάστημα των 40 ημερών που απομένει μέχρι την διεξαγωγή της παρέλασης, είναι πολὐ μικρό και πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2018 αναφέρθηκε η υπεύθυνη της πολιτιστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, Αυγερινή Κατέχη, η οποία υπενθύμισε ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 3 το απόγευμα στο Σταθάκειο, ενώ η καταληκτική προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων (για κοπέλες από 18-25 ετών) είναι η 3η Μαρτίου και οι ενδιαφερόμενες μπορούν είτε να τηλεφωνούν στην Ομοσπονδία (718-204-6500) ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της οργάνωσης (www.hellenicsocieties.org).


Την κυκλοφορία 2,000 λαχνών της παέλασης επεσήμανε ο υπεύθυνος της ομώνυμης επιτροπής Βσίλειος Γκουρνέλος,ενώ στην ίδια συνεδρίαση, παρουσιάστηκε και ο καλλιτέχνης από την Ελλάδα Χρήστος Κωσταράς, ο οποίος αφού δήλωσε ότι αποτελεί στέλεχοςμιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της διασκέδασης στις ΗΠΑ, στην συνέχεια υποσχέθηκε να βοηθήσει αφιλοκερδώς στην διοργάνωση μιας μουσικής εκδήλωσης.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12008&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 11.02.18 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote