Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Το ΠΑΣΟΚ συσχετίζει το σκάνδαλο Novartis με «το βρώμικο ΄89»
Το ΠΑΣΟΚ συσχετίζει το σκάνδαλο Novartis με «το βρώμικο ΄89» Εκτύπωση E-mail
08.02.18

Το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το σκάνδαλο Novartis, όπου εμπλέκονται τα ονόματα πρώην υπουργών και νυν βουλευτών της. Υπογραμμίζουν ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τη διαφάνεια και αυτό που την ενδιαφέρει είναι να καθαρίσει «πολιτικούς λογαριασμούς» με τους αντιπάλους της.

Συσχετίζουν την υπόθεση με την μεθοδολογία του «βρώμικου ΄89» και επισημαίνουν ότι δεν είναι αξιόπιστες οι υποθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων.

 Μέσω ανακοίνωσης το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση σχετικά με το σκάνδαλο Novartis ότι «δεν ενδιαφέρονται για την διαφάνεια» και  επιχειρούν μόνο «να καθαρίσουν πολιτικούς λογαριασμούς με τους αντιπάλους τους».

Υποστηρίζουν ότι ο κυβερνητικός σχεδιασμός στηρίζεται αποκλειστικά «σε ανώνυμες μαρτυρικές καταθέσεις ανθρώπων, που δεν έχουν προσωπική ανάμιξη για τα όσα καταμαρτυρούν» και συσχετίζουν την υπόθεση με ψευδομάρτυρες και το ««βρώμικο '89». Παράλληλα, ζητούν να έρθουν όλα στο φως με τη δικαιοσύνη ελεύθερη να κάνει τη δουλειά της.

Θυμίζουν πολύ έντονα μεθοδολογία του «βρώμικου '89» με τους ψευδομάρτυρες και τα pampers. Είναι σαφές ότι η όλη μεθόδευση καθοδηγείται από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, με εκτελεστικούς βραχίονες Υπουργούς όπως τον πρώην Διοικητή της ΚΥΠ επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Δ. Παπαγγελόπουλο και θύλακες που αυτός ελέγχει στην Δικαιοσύνη.

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε: Όλα στο φως. Με βάση τις θεσμικά προβλεπόμενες διαδικασίες. Με την Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη να κάνει την δουλειά της. Να βρεθούν και τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι. Να αποκαλυφθούν και να γίνουν γνωστά όλα τα γεγονότα που σχετίζονται με την υπόθεση. Όχι όπως τα φαντασιώνονται και τα πλάθουν στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά όπως είναι στην πραγματικότητα».

www.thepressproject.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11998&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote