Σύνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Εργαζόμενοι Μέγκα: “θα αγωνιστούμε να μην πεσει “μαύρο” σε πείσμα όσων δεν θέλουν το κανάλι” Εκτύπωση E-mail
11.01.18

Απο τη σημερινή έκτατη  εκπομπή των εργαζομένων του Μέγκα. Στο στούντιο ο Μιχάλης Ιγνατίου  και η Ναταλί Κάκκαβα. Φωτογραφία mignatiou.com Οι εργαζόμενοι του Μεγκα έδωσαν το “παρών” και εξέφρασαν την απόφαση τους να μην επιτρέψουν να «πέσει μαύρο» στο πιο εμβληματικό κανάλι της χώρας. Παρά τις επιδιώξεις ορισμένων να βάλουν τέλος σε μια ιστορία 29 ετών οι εργαζόμενοι που απλήρωτοι επι 16 μήνες κατάφεραν να συγκεντρώσουν 55 εκατομμύρια, δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους για τις θέσεις εργασίας αλλά και για την ελευθερία της ενημέρωσης.

Σε μια έκτακτη εκπομπή που διήρκησε περισσότερο απο μια ώρα μίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις, που παρουσιάζονται δυσοίωνες μετά την απόφαση των μετόχων να μην διεκδικήσουν άδεια, και για τις ευθύνες εκείνων που έφεραν το κανάλι σε αυτή την κατάσταση.

Στο στούντιο του Μεγκα ήταν ο Μιχάλης Ιγνατίου και η Ναταλι Κακκαβα, ενώ παρενέβησαν τηλεφωνικά εκπρόσωποι όλων των κομμάτων. Παρά τις διαφορετικές εκτιμήσεις τους για το ποιος ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση – οι μέτοχοι, οι τράπεζες ή η κυβέρνηση – όλοι συμφώνησαν ότι του κανάλι πρέπει να μείνει στον “αέρα” και να διεκδικήσει την μια άδεια που απομένει. Μάλιστα ο Νίκος Ξυδάκης είπε ότι πρέπει να έρθει νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή ώστε να απελευθερωθεί ένα μέρος των χρημάτων που συσσωρεύονται στις τράπεζες απο τον μόχθο και την υπερπροσπάθεια των εργαζομένων, ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Όπως είπαν οι εργαζόμενοι οι έκτακτες εκπομπές θα συνεχιστούν μέχρι να δικαιωθούν και να βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους.

www.mignatiou.com

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11929&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων