Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Οι «τρομοκράτες του ISIS» και η... «παράνοια της ΝΔ» Εκτύπωση E-mail
09.12.17

Μία ημέρα μετά την αναίρεση της απόφασης για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέρχεται επικαλούμενο δημοσίευμα στον Τύπο και ρωτά τον Πάνο Κάμμενο αν «γνώριζε ότι ο εκλεκτός του μεσάζοντας διοχέτευε με πολεμικό υλικό τους τρομοκράτες του ISIS;» Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από το ΥΠΕΘΑ: «H σκανδαλολογία της ΝΔ άγγιξε τα όρια της παράνοιας».

«Το ερώτημα είναι πλέον ευθύ και αμείλικτο...»

«Σύμφωνα με ένα ακόμη δημοσίευμα στον Τύπο που ευλόγως διερευνά το σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου, σφαίρες που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία του λαθρέμπορου Βασίλη Παπαδόπουλου εντοπίστηκαν στη Ράκα και χρησιμοποιήθηκαν από τον ISIS», σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΝΔ και προσθέτει: «Το ερώτημα είναι πλέον ευθύ και αμείλικτο στον κ. Καμμένο: Γνώριζε ότι ο εκλεκτός του μεσάζοντας διοχέτευε με πολεμικό υλικό τους τρομοκράτες του ISIS;».


ΥΠΕΘΑ: Η σκανδαλολογία της ΝΔ άγγιξε τα όρια της παράνοιας

«Η σκανδαλολογία της Νέας Δημοκρατίας ήταν από την αρχή γραφική, τώρα άγγιξε τα όρια της παράνοιας» απαντάει στην αξιωματική αντιπολίτευση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11857&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote