Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Για μια κροτίδα εκκενώθηκε το... Πότσνταμ Εκτύπωση E-mail
02.12.17

Για μια κροτίδα εκκενώθηκε το... Πότσνταμ Κροτίδα, χωρίς κάποιου είδους πυροκροτητή, ήταν τελικά το περιεχόμενο του ύποπτου πακέτου που έφτασε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής σε φαρμακείο στο κέντρο του Πότσνταμ και οδήγησε σε εκκένωση της υπαίθριας χριστουγεννιάτικης αγοράς και της ευρύτερης περιοχής, σε ακτίνα 500 μέτρων από το σημείο.

Το δέμα παραδόθηκε σε φαρμακείο και ο υπάλληλος που το άνοιξε, είδε πως υπήρχαν καλώδια στο εσωτερικό του.

Το έβγαλε έξω από το κατάστημα και κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στην εκκένωση της ευρύτερης περιοχής. Αξιωματικοί έκαναν λόγο για «περίεργο αυτοσχέδιο μηχανισμό», ο οποίος εξουδετερώθηκε.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών του Βρανδεμβούργου Καρλ-Χάιντς Σρέτερ, το πακέτο περιείχε ακόμη βίδες - όχι καρφιά, όπως είχε μεταδοθεί νωρίτερα - σκόνη και μπαταρία, τίποτα πάντως που θα μπορούσε να προκαλέσει έκρηξη.

Η αστυνομία, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών, εξέτασε όλη την περιοχή και αργά το βράδυ ανακοίνωσε ότι σταματά τις έρευνες, καθώς δεν είχε βρει κάτι ύποπτο.

Η αγορά, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 40 χλμ. από τη γερμανική πρωτεύουσα, αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά από το πρωί του Σαββάτου.

www.tanea.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11840&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 02.12.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote