Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Στο Παρίσι την Πέμπτη ο Αλ. Τσίπρας - Θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους
Στο Παρίσι την Πέμπτη ο Αλ. Τσίπρας - Θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους Εκτύπωση E-mail
22.11.17

Στο Παρίσι την Πέμπτη ο Αλ. Τσίπρας - Θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους Με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν έχουν τιμηθεί προσωπικότητες όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί, η Άνγκελα Μέρκελ.

Στο Παρίσι πρόκειται να μεταβεί την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός προκειμένου να βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου και την επιθεώρηση Politique Internationale.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, ο Αλέξης Τσίπρας  θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique) στο πλαίσιο προγεύματος εργασίας με μέλη της πολιτικής επιθεώρησης. Η βράβευση αυτή είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου, ωστόσο άλλαξε και ορίστηκε για τις 23 Νοεμβρίου μόλις οριστικοποιήθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλτν Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου.

Με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν έχουν τιμηθεί προσωπικότητες όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί, η Άνγκελα Μέρκελ.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα εκφωνήσει ομιλία σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Παρισίου, από τον οποίο θα λάβει το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix de l'Engagement européen).

Στο περιθώριο της επίσκεψής του ο ΠΘ θα έχει συναντήσεις με Γάλλους επιχειρηματίες με επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα.

www.newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11820&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote