Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Αδιανόητη επίθεση Έλληνα καθηγητή στον Αντετοκούνμπο: Μας ζάλισε αυτός ο μαύρος που το παίζει Έλληνα Εκτύπωση E-mail
22.11.17

Αδιανόητη επίθεση Έλληνα καθηγητή στον Αντετοκούνμπο: Μας ζάλισε αυτός ο μαύρος που το παίζει Έλληνας - Media Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να διαφημίζει την Ελλάδα ανά τον κόσμο με τα σπουδαία αθλητικά του κατορθώματα και να πρωταγωνιστεί σε κάθε του παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους, να μην ξεχνάει ποτέ την Ελλάδα - που κουβαλά μαζί του πέρα από τον Ατλαντικό - πάντα όμως βρεθεί κάποιος που θα βρίσκεται απέναντί του και θα του επιτίθεται λεκτικά.

Εντύπωση έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο «διακεκριμένου» καθηγητή που διδάσκει σε ένα από τα γνωστά Πανεπιστήμια του Λονδίνου. Ο εν λόγω καθηγητής, το όνομα του οποίου είναι Ευάγγελος Μαρκόπουλος επιτίθεται με απίστευτες εκφράσεις αμφισβητώντας όχι μόνο την ιθαγένεια του μπασκετμπολίστα αλλά και τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να μην συμμετάσχει με την εθνική ομάδα στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ το καλοκαίρι.

Τα σχόλια του Έλληνα καθηγητή αναρτήθηκαν δημόσια στο ανοιχτό προφίλ Ελληνίδας δημοσιογράφου, η οποία πριν από λίγες μέρες είχε ποστάρει βίντεο των Milwaukee Bucks όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδούσε μαζί με άλλους συμπατριώτες μας στο γήπεδο των Cleveland Cavaliers τον εθνικό μας ύμνο.

Έγραψε ο καθηγητής: « Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Ελληνας. Εως εδω. Δεν ξεχνάμε το καλοκαίρι. Μας έγραψε στα @ρχιδι@ του όλους μας, την Εθνική ομάδα και την σημαία μας»

Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί χρήστες αποδοκίμασαν το σχόλιο του καθηγητή και του ζήτησαν να το αλλάξει ή να το διαγράψει παρ’αυτά ο κ. Μαρκόπουλος δεν πτοήθηκε επέμενε στις ρατσιστικές του απόψεις και έγραψε: «Αρκετα εχει προκαλεσει το ατομο αυτό (εννοώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) και ειδικά το καλοκαίρι είδαμε ολοι που μας εχει γραμμένους».


Ποιος είναι ο Ευάγγελος Μαρκόπουλος

Ο Καθηγητής Dr. Ευάγγελος Μαρκόπουλος σύμφωνα με τα βιογραφικά του στοιχεία που βρίσκονται στο διαδίκτυο, γεννήθηκε στην Καλαμάτα αλλά μεγάλωσε, σπούδασε, και εργάστηκε στις ΗΠΑ όπου απέκτησε και την Αμερικανική υπηκοότητα. Ολοκλήρωσε τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στην Επιστήμη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computer Science) στις ΗΠΑ.

Επαγγελματικά, έχει εργαστεί στις ΗΠΑ ως επιστήμων πληροφορικής κυρίως στην ΙΒΜ, στην Siemens και στα ερευνητικά εργαστήρια Bell Laboratories της AT&T σε διαφορές θέσεις έρευνας, διοίκησης και ανάπτυξης τεχνολογίας.

Ακαδημαϊκά, έχει διδάξει και εκπονήσει ερευνητικές εργασίες ως Εντ. Καθηγητής, Επιστημονικός Συνεργάτης και Ερευνητής σε Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα της Ελλάδος και του Εξωτερικού (ΗΠΑ – Πανεπιστήμιο της Πόλης της Νέας Υόρκης), Γερμανία (Πολυτεχνείο της Βρέμης), Ιορδανία (Hashemite University), και Ισπανία (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Λογισμικού).

www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11819&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 22.11.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote