Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Ιράν: Τερματίστηκαν οι επιχειρήσεις διάσωσης - Περισσότεροι από 450 νεκροί του φονικού σεισμού Εκτύπωση E-mail
14.11.17

Ιράν: Τερματίστηκαν οι επιχειρήσεις διάσωσης - Περισσότεροι από 450 νεκροί του φονικού σεισμού Οι αρχές του Ιράν ανακοίνωσαν ότι τερματίστηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στις περιοχές που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό της Κυριακής

Ο σεισμός 7,3 βαθμών που έπληξε το βράδυ της Κυριακής μια περιοχή κοντά στα σύνορα Ιράκ-Ιράν ισοπέδωσε χωριά και συνοικίες πόλεων σε ορεινά τμήματα της επαρχίας Κερμανσάχ (δυτικό Ιράν) καθώς πολλοί κάτοικοι κοιμούνταν. Πολλά χωριά καταστράφηκαν ολοσχερώς. Η δόνηση έπληξε 14 επαρχίες του Ιράν.

Σύμφωνα με την ιρανική κρατική τηλεόραση, χιλιάδες άνθρωποι περνούν τη νύχτα σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς με σκηνές, ενώ πολλοί αναγκάστηκαν να περάσουν μια δεύτερη νύχτα έξω, παρά το κρύο, λόγω του φόβου ότι θα εκδηλωθεί κι άλλος ισχυρός σεισμός. Έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 193 μετασεισμοί.

Οι αρχές του Ιράν ανακοίνωσαν ότι τερματίστηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στις περιοχές που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό της Κυριακής, ο οποίος είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 450 άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από επτά χιλιάδες άλλοι.

«Οι επιχειρήσεις διάσωσης στην επαρχία Κερμανσάχ τελείωσαν», δήλωσε ο Πιρ Χουσεΐν Κουλιβάντ, επικεφαλής της υπηρεσίας άμεσης βοήθειας του Ιράν.

www.newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11802&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote