Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Ο άλλος κόσμος της ΝΔ: Ζητά από την κυβέρνηση να διαχωρίσει γρήγορα τους «νομοταγείς» των Paradise P Εκτύπωση E-mail
07.11.17

Το ότι η ΝΔ έχει μια αγαστή σχέση με τις offshore εταιρίες δεν είναι και κάτι κρυφό. Την «ευαισθησία» της αυτή λοιπόν δεν έχασε την ευκαιρία να διατυμπανίσει για ακόμη μια φορά με αφορμή την αποκάλυψη των Paradise Papers.


Στη ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία εκφράζει ξεκάθαρα την ατζέντα της για την οικονομία και τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τη γαλάζια παράταξη, η κυβέρνηση πρέπει να διαχωρίσει γρήγορα τους «νόμιμους οφσορούχους» από τους παράνομους.

Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αγγίζει όπως ακριβώς θέλει τις αποκαλύψεις των Paradise Papers. Επιφανειακά και χωρίς να τονίζει το «καυτό» θέμα των offshore εταιριών και του τεράστιου αντίκτυπου που έχουν αυτές στην οικονομία των εκάστοτε χωρών και φυσικά της Ελλάδας.

«Καλούμε την Κυβέρνηση να πράξει αυτή την φορά την αυτονόητη υποχρέωσή της. Να ελέγξει γρήγορα και αποτελεσματικά τους πάντες και τα πάντα. Να ξεκαθαρίσει, δηλαδή, ποιοι Έλληνες με απολύτως νόμιμο τρόπο ασκούσαν επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα στο εξωτερικό και ποιοι έχουν προβεί σε φοροδιαφυγή ή άλλη παράνομη δραστηριότητα, οδηγώντας τους τελευταίους το ταχύτερον δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης», γράφει η ΝΔ.

Καταλήγει: «Με απλά λόγια καλούμε την Κυβέρνηση να ξεφύγει επιτέλους από την γνωστή τακτική της των επικοινωνιακών εντυπώσεων. Και να συνειδητοποιήσει ότι οι έντιμοι και συνεπείς φορολογούμενοι δεν αντέχουν άλλο να πληρώνουν την αδράνεια και την ανικανότητά της» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ».

Εμείς πάλι με απλά λόγια, καταλάβαμε απολύτως τη θέση της στις αποκαλύψεις των Paradise Papers.

www.koutipandoras.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11787&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote