Σύνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Έγγραφο του FBI αποκαλύπτει: Ο πρόεδρος Τζόνσον ήταν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν Εκτύπωση E-mail
29.10.17

Έγγραφο του FBI αποκαλύπτει: Ο πρόεδρος Τζόνσον ήταν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν - Media Αναταραχή και αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες η αποκάλυψη της ιδιότητας του πρώην προέδρου Λίντον Τζόνσον ως μέλους της ρατσιστικής ακροδεξιάς οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω απόρρητου εγγράφου από την έρευνα του FBI για τη δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα έπειτα από σχετική έγκριση του Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, υπάρχουν απτές αποδείξεις στα αρχεία της οργάνωσης, ότι ο πρόεδρος Τζόνσον ήταν μέλος της στο παρακλάδι του Τέξας και παρέμεινε μέλος ακόμη και τις πρώτες ημέρες της πολιτικής του καριέρας.
Το έγγραφο έχει ημερομηνία 17 Απριλίου 1964, ενώ υπάρχουν σφραγίδες και από μελλοντικές ημερομηνίας, κατά τις οποίες προφανώς έγιναν προσθήκες στη σχετική έκθεση.

Ο Λίντον Τζόνσον ήταν ο 36ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, από το 1963 έως το 1969. Ήταν εκείνος που διαδέχθηκε τον Κένεντι μετά τη δηλοφονία του. Το 1969 παρέδωσε τη σκυτάλη στον 37ο πρόεδρο Ρίτσαρντ Νίξον.
Την ίδια ώρα, φουντώνει για άλλη μια φορά η θεωρία συνομωσίας που θέλει τον Τζόνσον αναμεμειγμένο στη δολοφονία του Κένεντι.

Ο Τζόνσον ήταν τότε Αντιπρόεδρος και οι συνομωσιολόγοι ισχυρίζονται ότι τον βόλευε ιδιαίτερα η δολοφονία του χαρισματικού JFK, καθώς έτσι όχι μόνο θα γινόταν ο ίδιος Πρόεδρος αλλά θα είχε και τη δυνατότητα να "σκεπάσει" σκάνδαλα που τον αφορούσαν.

www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11766&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων