Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Κακλαμάνης: Ο Τσίπρας με το ταξίδι στις ΗΠΑ έγινε πιο υπάκουος Εκτύπωση E-mail
23.10.17

Κακλαμάνης: Ο Τσίπρας με το ταξίδι στις ΗΠΑ έγινε πιο υπάκουος   - Media Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης μέσα από τη συχνότητα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1. Συζητάμε δέκα ημέρες το κοινωνικό μέρισμα σε έναν προϋπολογισμό που προβλέπει νέα μέτρα ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ τόνισε.

«Η τρισκατάρατη ΝΔ, προέβλεπε για πετρέλαιο θέρμανσής 300 εκατομμύρια, αυτή η κυβέρνηση προβλέπει 50» δήλωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως αυτός ο προϋπολογισμός προβλέπει επίσης την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, τη μείωση του ΕΚΑΣ και των οικογενειακών επιδομάτων. Ο βουλευτής της ΝΔ για το ταξίδι στις ΗΠΑ, είπε ότι ο κύριος Τσίπρας γίνεται πιο υπάκουος ενώ ζήτησε «να καλέσει ο πρωθυπουργός τους Πολιτικούς Αρχηγούς του δημοκρατικού τόξου και να κάνει πλήρη ενημέρωση για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης επανέλαβε πως πρέπει η ΝΔ να ακολουθεί μια στρατηγική θαρραλέα και έξυπνη για να επαναπατρίσουμε το 1 εκατομμύριο ψηφοφόρων που εγκατέλειψαν τη ΝΔ και δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. «Ακόμα και αυτοδύναμη να είναι η ΝΔ θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις. Διαφορετική πολιτική στρατηγική τους ιδίους όχι στο σύνολο της ΝΔ, και εγώ διαφώνησα έπρεπε να ψηφίσουμε κατά συνείδηση , διότι τα αξιώματα είναι χρήσιμα αλλά δεν καθορίζουν τη σφραγίδα του κόμματος», ανέφερε.

Όσο για το ζήτημα με τα αγγλικά του πρωθυπουργού που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τις προηγούμενες μέρες ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε «δεν συμφωνώ με το να ασχολούμαστε με τα αγγλικά του πρωθυπουργού -κάνει άλλωστε επίπονες προσπάθειες να τα βελτιώνει- και τις γόβες της Μπαζιάνα».

www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11753&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote