Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Υποχώρηση Βενιζέλου
Υποχώρηση Βενιζέλου Εκτύπωση E-mail
30.01.08
Έκκληση στους συναδέλφους του πανεπιστημιακούς και άλλους ενεργούς πολίτες να μην προχωρήσουν στη δημιουργία ομίλου απηύθυνε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας ότι υποχωρεί χάριν της ενότητας και της ομοψυχίας της παράταξης.

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου, εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου, να μην προχωρήσει στην ίδρυση ενός ομίλου, που θα μπορούσε να δημιουργήσει ερωτηματικά για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, όπως με ειλικρίνεια συζητήθηκε στην μεταξύ τους συνάντηση» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης.

«Μοναδικός μας στόχος είναι, η ανατροπή της σημερινής κατάστασης σήψης και διαφθοράς, κοινωνικής αδικίας και ανισότητας, αναξιοκρατίας και οπισθοδρόμησης που βιώνει κάθε Έλληνας, κάθε Ελληνίδα. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος, όλους τους προοδευτικούς πολίτες, να συστρατευθούν σε μια πορεία ευθύνης και ανατροπής. Το Συνέδριό μας θα αποτελέσει μια νέα αφετηρία, για μια νέα αυτοπεποίθηση μιας Ελλάδας, που μπορεί να ελπίζει και να οραματίζεται» καταλήγει ο κ. Ραγκούσης.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1173&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote