Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Αυλαία με παρατράγουδα για την Μέρκελ Εκτύπωση E-mail
23.09.17

Μόναχο Το μεγάλο φινάλε του γερμανικού προεκλογικού αγώνα της Άνγκελα Μέρκελ στο Μόναχο, ενώπιον του αδελφού κόμματος (CSU), δεν κύλησε καθ' όλου ομαλά. Επί περίπου 30 λεπτά η καγκελάριος της Γερμανίας προσπαθούσε να μιλήσει υπό τις έντονες αποδοκιμασίες του συγκεντρωμένου πλήθους, προκαλώντας την έντονη αμηχανία της.

Βαθύ ρήγμα στις σχέσεις των Χριστιανοδημοκρατών και των Χριστιανοκοινωνιστών καταγράφεται για πρώτη φορά προκαλώντας «παγωμάρα» στο επιτελείο των πρώτων, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης στη Γερμανία.


Το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου για την Άνγκελα Μέρκελ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θλιβερό, στη γιορτή που ετοίμασε το αδελφό κόμμα του CDU, παρουσία του βαυαρού πρωθυπουργού Χόρστ Ζέεχοφερ.

Το πρωτοφανές για τα γερμανικά δεδομένα περιστατικό έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την Άνγκελα Μέρκελ που σε καμιά περίπτωση δεν περίμενε στο φινάλε της προεκλογικής περιόδου να έχει μία τέτοια αντιμετώπιση και μάλιστα από τους οπαδούς του αδελφού κόμματος.

Λίγο νωρίτερα στο Βερολίνο, ο υποψήφιος καγκελάριος του SPD Μάρτιν Σουλτς, μίλησε για τελευταία φορά (πριν ανοίξουν οι κάλπες) ενώπιον των φίλων του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, επιχειρώντας να κάνει ένα απολογισμό για τη συμμετοχή του κόμματος του στο κυβερνητικό σχήμα.

www.efsyn.gr  

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11676&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote