Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Φάμπρικα fake news καταγγέλλει ο Αλ. Φλαμπουράρης – Στο φως της δημοσιότητας οι σημειώσεις του
Φάμπρικα fake news καταγγέλλει ο Αλ. Φλαμπουράρης – Στο φως της δημοσιότητας οι σημειώσεις του Εκτύπωση E-mail
23.09.17

Φάμπρικα fake news καταγγέλλει ο Αλ. Φλαμπουράρης – Στο φως της δημοσιότητας οι σημειώσεις του «Κάποιοι έχουν μεγάλη φαντασία», αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, διαψεύδοντας ανάρτηση της ιστοσελίδας που κάνει λόγο για «προβληματισμό του υπουργού».

«Κάποιοι έχουν μεγάλη φαντασία», αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, διαψεύδοντας ανάρτηση της ιστοσελίδας που κάνει λόγο για «προβληματισμό του υπουργού».

 «Συνεχίζεται η φάμπρικα των fake news . Αυτή τη φορά ήταν η σειρά ιστοσελίδας να παραποιήσει σημειώσεις του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη», αναφέρει το γραφείο το υπουργού.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο υπουργός, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για το ναυτικό ατύχημα στη Σαλαμίνα, αποτύπωνε στο χαρτί του τα βασικά σημεία των ομιλητών της ΝΔ και προστίθεται:

 «Ιδιαίτερα ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης έθεσε τρία ερωτήματα:

1. Γιατί δεν παραιτείται ο υπουργός

2. Πότε θα καθαριστεί ο Σαρωνικός

3. Πότε θα αποζημιωθούν οι πληγέντες

Αυτά ακριβώς σημείωσε και ο κ. Φλαμπουράρης. Κάποιοι όμως κάποιοι έχουν μεγάλη φαντασία, αποδίδοντας τα λεχθέντα του κ. Πλακιωτάκη ως... προβληματισμό του υπουργού».

Και «προς επιβεβαίωση των παραπάνω, σας αποστέλλουμε συνημμένη σχετική φωτογραφία με τις σημειώσεις του υπουργού», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.newpost.gr

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11674&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote