Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Mutti όνομα και πράγμα Εκτύπωση E-mail
18.09.17

Άνγκελα Μέρκελ Μια διαφορετική συνέντευξη Τύπου έδωσε η Άνγκελα Μέρκελ καθώς στον ρόλο των δημοσιογράφων ήταν παιδιά ηλικίας 6-14 ετών που την αποκαλούσαν «μαμά» («mutti» στα γερμανικά) και της έκαναν διαφορετικές ερωτήσεις από αυτές που έχει συνηθίσει η καγκελάριος.

Ρώτησαν, λοιπόν, τη Μέρκελ ποια ήταν η πιο ωραία της εμπειρία και εκείνη αναφέρθηκε στην γνωριμία με τον σύζυγό της, της ζήτησαν να δηλώσει την αγαπημένη της ομάδα και απάντησε διπλωματικά «η Εθνική Γερμανίας», όσο για τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή, διάλεξε τον πρώην και νυν αρχηγό της εθνικής ομάδας, τους Φίλιπ Λαμ και Μάνουελ Νόιερ.

Αγαπημένο χόμπι της Μέρκελ είναι η κηπουρική και η καλλιέργεια πατάτας, ενώ αγαπά τους σκαντζόχοιρους, τα κουνελάκια και τους ελέφαντες. Όταν ρωτήθηκε για το αυτοκίνητό της, είπε ότι της αρέσει το τεθωρακισμένο Audi με το οποίο συνήθως μετακινείται, αλλά θα το προτιμούσε σε άλλο χρώμα, όχι μαύρο.

Απάντησε, επίσης, ότι μπήκε στην πολιτική επειδή πίστευε ότι έτσι μπορούσε να αλλάξει πολλά, ότι παρότι ταξιδεύει πολύ συχνά γνωρίζει πάντα σε ποιο μέρος του κόσμου ξυπνάει, ότι αν μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος θα διάλεγε να είναι αστροναύτης, ότι θα ήθελε να επισκεφθεί τα Βραχώδη Όρη στις ΗΠΑ και να ταξιδεύσει με τον Υπερσιβηρικό, ότι το αγαπημένο της φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά και ότι ασφαλώς και πηγαίνει μόνη της στο σούπερ μάρκετ, -«αν και δυστυχώς πρέπει να συνοδεύομαι από δύο άνδρες ασφάλειας».

Η τελευταία ερώτηση τέθηκε από το μικρότερο παιδί που συμμετείχε στην συνέντευξη, ένα εξάχρονο κορίτσι, που ήθελε να μάθει πότε έπεσε το πρώτο δόντι της κυρίας Μέρκελ, καθώς η ίδια πέρασε μόλις αυτή την εμπειρία. Η καγκελάριος απάντησε ότι ήταν περίπου στην ίδια ηλικία και ότι ήταν πολύ δυσάρεστο.

www.efsyn.gr

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11662&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote