Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Προειδοποίηση Παπανδρέου προς Βενιζέλο
Προειδοποίηση Παπανδρέου προς Βενιζέλο Εκτύπωση E-mail
28.01.08

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλε σαφές και αυστηρό εσωκομματικό μήνυμα, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ ταλανίζεται από έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας και αντιπαράθεσης.

Έντονος παραμένει ο προβληματισμός που επικρατεί μεταξύ των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λόγω της διαφωνίας μεταξύ Παπανδρέου και Βενιζέλου, ο οποίος επιμένει, στην ίδρυση Ομίλου Προβληματισμού. Κορυφαία στελέχη δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ αίσθηση προκαλεί συνέντευξη του Θεόδωρου Πάγκαλου, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφών.

«Τι κρύβει ο βουλευτής»;

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για την υπόθεση Ζαχόπουλου, εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Έκανε λόγο για κράτος παρασιτικών κυκλωμάτων και συνεχή διολίσθηση της χώρας, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση είναι όμηρος και κανένας δεν ξέρει ποιος κυβερνά τον τόπο.

"Ποιος τους κρατάει, ένας βουλευτής που μεσολάβησε για να υπηρετήσει συμφέροντα εκδοτικά, επιχειρηματικά, κομματικά; Τι κρύβει ο βουλευτής; Ποιόν κρατάει; « αναρωτήθηκε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Μας ενδιαφέρει» είπε ο κ. Παπανδρέου «ποιος κυβερνά τον τόπο και πως κυβερνάτε ο τόπος. Η χώρα διολισθαίνει συνεχώς. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερη διακυβέρνηση και όχι να κυβερνάτε όπως σήμερα από τη Ν.Δ. από ένα εσμό παραγόντων και παρασιτικών κυκλωμάτων».

Την ίδια ώρα, σαφές και αυστηρό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προς το εσωτερικό του κόμματος.

"Να τελειώνουμε με την ομφαλοσκόπηση», είπε. «Είμαστε η δύναμη της αλλαγής, πρέπει να το καταλάβουμε και να μην ανακυκλωνόμαστε στα ίδια. Δεν υπάρχει χώρος για να αναβιώσουν οι συγκρούσεις που ζήσαμε στις 11 Νοεμβρίου. Το θέμα λύθηκε με τον πιο δημοκρατικό τρόπο», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.

Και συμπλήρωσε: «Όχι στις λευκές απεργίες σημαντικών στελεχών απέναντι στη Ν.Δ. Δεν ανέχεται ο πολίτης να βλέπει ένα ΠΑΣΟΚ με παρασυναγωγές και μικρομάγαζα και να θεωρούν κάποιοι ότι θα πάρουν τη ρεβάνς μετά την 11 Νοεμβρίου είναι γελασμένοι. Δεν μου επιτρέπεται να θυσιάσω την ενότητα του κόμματος».

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1160&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote