Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Οργισμένη απάντηση Βερολίνου σε Ρ. Ερντογάν: Μην παρεμβαίνεις στα εσωτερικά μας Εκτύπωση E-mail
19.08.17

Οργισμένη απάντηση Βερολίνου σε Ρ. Ερντογάν: Μην παρεμβαίνεις στα εσωτερικά μας Οργισμένη ήταν η απάντηση της κυβέρνησης της Γερμανίας στην ευθεία παρέμβαση του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν​ στα εσωτερικά της χώρας.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ διαμήνυσε στον Ερντογάν να μην ανακατεύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Γερμανίας. «Προσδοκούμε από τις ξένες κυβερνήσεις ότι δεν θα ανακατεύονται στις εσωτερικές υποθέσεις μας» ανέφερε χαρακτηριστικά..

Ο Τούρκος πρόεδρος προκάλεσε νέο σάλο με τις παραινέσεις του προς τους Τούρκους που ζουν στη Γερμανία, να μην ψηφίσουν τα κόμματα της Άνγκελα Μέρκελ, όπως επίσης τους Σοσιαλδημοκράτες, και τους Πράσινους. «Απευθύνω έκκληση προς όλους τους συμπατριώτες μου στη Γερμανία: οι Χριστιανοδημοκράτες, το SDP (σ.σ.: το γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα), το κόμμα των Πρασίνων είναι όλοι εχθροί της Τουρκίας. Υποστηρίξτε εκείνα τα πολιτικά κόμματα που δεν είναι εχθροί της Τουρκίας», δήλωσε νωρίτερα ο Ερντογάν.

Πρόκειται βεβαίως για μια παρέμβαση που θα συζητηθεί καθώς δίνει «γραμμή» στους ψηφοφόρους με διπλή υπηκοότητα. Οι Γερμανοί με τουρκικές ρίζες ανέρχονται σε τέσσερα εκατομμύρια στη χώρα, δηλαδή ένας διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός…

www.newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11588&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote