Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Συνάντηση Σπηλιωτόπουλου με Ζακλίν Ντε Ρομιγί Εκτύπωση E-mail
27.01.08
Συνάντηση με τη Γαλλίδα ακαδημαϊκό και πρέσβειρα του ελληνισμού παγκοσμίως Ζακλίν Ντε Ρομιγί είχε σήμερα ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Άρης Σπηλιωτόπουλος στο Παρίσι όπου βρίσκεται. Μετά τη συνάντηση, ο Έλληνας Υπουργός στάθηκε στη δραστηριότητα της γαλλίδας πρέσβειρας του ελληνισμού με την ελληνική υπηκοότητα, σημειώνοντας πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να συναντά ανθρώπους που έχουν αφιερώσει το χρόνο τους και τις δυνάμεις τους στην αγάπη για την Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό, στη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και της ελληνικής ιστορίας. "Με τη συστράτευση αυτών των σπουδαίων φίλων θα ξεπεράσουμε τα στενά και περιορισμένα για το ελληνικό πνεύμα όρια της Ελλάδας και να φτάσουμε εκεί που μας αξίζει, στα μεγάλα σύνορα του ελληνισμού και χωρούν πάρα πολλούς", σημείωσε χαρακτηριστικά. Από την πλευρά της η Ζακλίν Ντε Ρομιγί δήλωσε συγκινημένη από το γεγονός της αναγνώρισης των κοινών προσπαθειών που προωθούν το ελληνικό πνεύμα. Σήμερα συνεχίζονται οι εργασίες των γενικών διευθυντών γραφείων του ΕΟΤ και αναμένεται αργά το απόγευμα να κλείσουν με τα συμπεράσματα.

Χθες Παρασκευή ο Υπουργός στο χαιρετισμό που απηύθυνε στους διευθυντές, ανακοίνωσε τη σύσταση επιτροπής η οποία θα αποτελεί και το συνδετικό κρίκο του Υπουργείου με τα γραφεία του εξωτερικού. Επικεφαλής της επιτροπής τίθεται ο Μάκης Καλλίγερος μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ.

Τέλος προανήγγειλε τον εκσυγχρονισμό των γραφείων του ΕΟΤ, προκειμένου αυτά να αποκτήσουν ενιαία εικόνα. "Είναι η βιτρίνα της Ελλάδας στο εξωτερικό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1156&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote