Αρχική arrow EDITORIAL arrow Το "κοινωφελές"ραδιόφωνο -cosmos travel της Νέας Υόρκης και οι χορηγίες του από την υπέρ -χρεωμένη
Το "κοινωφελές"ραδιόφωνο -cosmos travel της Νέας Υόρκης και οι χορηγίες του από την υπέρ -χρεωμένη Εκτύπωση E-mail
20.06.17

 

Το "κοινωφελές"

ραδιόφωνο

cosmos travel

της Νέας Υόρκης

και οι χορηγίες

του από την υπέρ

χρεωμένη

γενέτειρα.

Πριν ακόμα καταλαγιάσει ο θόρυβος που προκάλεσε στην ομογένεια η προκλητική χορηγία του υπουργείου τουρισμού προς το ομογενειακό ραδιόφωνο cosmos FM , μια ακόμη χορηγία που προέρχεται από τον κρατικό κορβανά της υπερχρεωμένης Ελλάδας ,έρχεται να προστεθεί στα "κατορθώματα" των υπευθύνων του "κοινωφελούς" ραδιοφώνου που προανέφερα .

 

Συγκεκριμένα ,ενα ακόμη ποσόν της τάξεως των 10.000 ευρώ ,αποφασίστηκε να χορηγηθεί από την Κεντρική Ενωση Δήμων Κοινοτήτων της Ελλάδας προς το Cosmos FM ,ποσόν το οποίο ,αποτέλεσε προφανώς και το "αντίτιμο"συμμετοχής του προέδρου της Γεώργιου Πατούλη στην επικοινωνιακή φιέστα που διοργανώθηκε για τον εορτασμό των 30 ετών λειτουργίας του ομογενειακού σταθμού .


Κοντολογίς, η Κ.Ε.Δ.Ε. έχοντας προφανώς λύσει όλα τα προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της στην γενέτειρα ,αποφάσισε να ανοίξει φτερούγες χρηματοδότησης επικοινωνιακού χαρακτήρα,πέρα από τον Ατλαντικό και με το πόσον που προανέφερα , να βοήθησει στην υλοποίηση της επικοινωνιακής φιέστας του "κοινωφελούς" -κατά τα λεχθέντα - ραδιόφωνου Cosmos FM ,με έδρα την Αστόρια της Νέας Υόρκης .


Συγχαρητήρια λοιπόν στους εμπνευστές του Cosmos FM για την σύλληψη αυτής της "πρωτότυπης" ιδέας , καθώς επίσης και στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τα μέλη της για την γεναία χορηγία τους , η οποία όμως , προέρχεται από τις θυσίες των αγρίως φορολογουμένων της γενέτειρας .

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11461&Itemid=29

Τελευταία ανανέωση ( 29.06.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων