Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Ηχητικό ντοκουμέντο καλεί μαχητές του ISIS: Επιτεθείτε παντού, σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία, Αυστραλία
Ηχητικό ντοκουμέντο καλεί μαχητές του ISIS: Επιτεθείτε παντού, σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία, Αυστραλία Εκτύπωση E-mail
13.06.17

Φωτογραφία: AP Ενα ηχητικό μήνυμα το οποίο διαδόθηκε μέσω ισοτόπου κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα φαίνεται πως καλεί όλους τους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους να προβούν σε επιθέσεις σε όλο τον κόσμο.

Το μήνυμα αποδίδεται στον εκπρόσωπο του ISIS, Αμπί αλ Χασάν αλ Μουχαγιέρ και σύμφωβνα με το Reuters καλεί σε επιθέσεις την περίοδο του Ραμαζανιού κατά της Ευρώπη,ς των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Αυστραλίας, του Ιράκ, της Συρίας, του Ιράν και των Φιλιππίνων.

Η αυθεντικότητα του μηνύματος δε μπορεί να επιβεβαιωθεί αλλά η φωνή σύμφωνα με πληροφορίες είναι η ίδια με παλαιότερο μήνυμα του εκπροσώπου.

«Ω, λιοντάρια της Μοσούλης, της Ράκα και του Ταλ Αφάρ, ο Θεός ας ευλογεί αυτά τα αγνά χέρια και τα φωτεινά πρόσωπα, να κατηγορήσουν τους αποκρυφιστές και τους αποστάτες και να τους πολεμήσουν με τη δύναμη ενός ανθρώπου. Στους αδελφούς της πίστης και των πεποιθήσεων που βρίσκονται στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία, την Αυστραλία και αλλού. Οι αδελφοί σας στη δική σας γη έχουν πράξει καλά, άρα πάρτε τους ως παράδειγμα κάντε ό,τι έχουν κάνει και αυτοί» καταλήγει το μήνυμα.

Ο «αποκρυφισμός» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από τον ISIS και αναφέρεται στους Σιίτες Μουσουλμάνους.

www.iefimerida.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11446&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 13.06.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων