Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Βενιζέλος καλεί Γιώργο Εκτύπωση E-mail
23.01.08
Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, ζήτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή σημερινά ταυτόσημα δημοσιεύματα και σχετικά ραδιοτηλεοπτικά σχόλια.
Όπως αναφέρει ο κ. Βενιζέλος, «μόλις προχθές, στη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ, τόνισα με τον πιο επίσημο τρόπο ότι επιθυμώ να είμαι εγγυητής της ενότητας του ΠΑΣΟΚ, στο μέτρο φυσικά που μου αναλογεί. Ο Γ. Παπανδρέου έχει καθαρό και ελεύθερο το πεδίο ώστε να ξεδιπλώσει το σχέδιο του. Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ούτε είναι ο δήθεν εσωτερικός εχθρός, αλλά η υποχρέωση να ανταποκριθεί στις αξιώσεις της κοινωνίας. Στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση, αλλά πρέπει να υπάρχει εσωκομματική δημοκρατία χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς στελεχών, σε τοπικό μάλιστα επίπεδο».

«Δυστυχώς χθες», συνέχισε ο κ. Βενιζέλος, σε μία στιγμή ιδιαίτερα δύσκολη για την κυβέρνηση, ανώνυμοι ?κύκλοι? διακινούμενοι από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τροφοδότησαν σωρεία δημοσιευμάτων για απειλές διαγραφής εάν συσταθεί ένα σωματείο πανεπιστημιακών και άλλων ενεργών πολιτών που κινούνται στον ευρύτερο χώρο των ιδεών της κεντροαριστεράς. Και αυτό την ώρα που το ΠΑΣΟΚ ενθαρρύνει την ίδρυση μη κυβερνητικών οργανώσεων, ?άτυπων δικτύων επικοινωνίας, ομίλων, δεξαμενών σκέψης? κ.ο.κ. και πιστοποιεί τα σχήματα αυτά ώστε να μετέχουν στο Συνέδριο του», πρόσθεσε.

«Στα σύγχρονα δημοκρατικά κόμματα τέτοια είδους ζητήματα πρέπει να τίθενται και να διευκρινίζονται με καλόπιστο, ευθύ και ουσιαστικό τρόπο ώστε να μην δημιουργούνται σκόπιμα ?παρεξηγήσεις? από όσους αναζητούν ή κατασκευάζουν αφορμές», καταλήγει ο κ. Βενιζέλος.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1132&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 23.01.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote