Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Εκδήλωση στήριξης στην Νέα Υόρκη για την Ομάδα Αιγαίου και τον 23ο διάπλου.
Εκδήλωση στήριξης στην Νέα Υόρκη για την Ομάδα Αιγαίου και τον 23ο διάπλου. Εκτύπωση E-mail
12.04.17

Νέα Υόρκη-Του Σάκη Σερέτη

  Την ώρα που η έκφραση αλληλεγγύης -ειδικά από τις περισσότερες ομογενειακές οργανώσεις της Νέας Υόρκης- προς την γενέτειρα, έχει περάσει στα αζήτητα, αποτελώντας πλέον μια ξεχασμένη εξαγγελία, μια ομάδα έξι Ελληνοαμερικανών ιατρών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή Νέας Υόρκης ,προετοιμάζει το έδαφος για την συμμετοχή της στην Ομάδα Αιγαίου και στον 23ο διάπλου του Αιγαίου πελάγους.

Για την δραστηριότητα αυτή μας μίλησε πρόσφατα, ο καταξιωμένος ομογενής χειρούργος- ογκολόγος ιατρός Γεώργιος Τσιούλιας , ο οποίος έχει συμμετάσχει σε αρκετές αποστολές της Ομάδας Αιγαίου και παρείχε τις υπηρεσίες του στους κατοίκους Ελληνικών νησιών της επονομαζόμενης Άγονης γραμμής.

“Ο 23ος Διάπλους Αιγαίου Πελάγους αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και θα διαρκέσει 12 ημέρες, μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, ενώ την σύνθεση της απαρτίζει μια ομάδα 20 περίπου ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, στους οποίους συγκαταλέγονται και οι εξής 6 ομογενείς ιατροί από την ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης, Χάρης Ιωσηφίδης (ουρολόγος), Μανώλης Κουρούπος ( γαστρεντερολόγος), Νίκος Τουρούτογλου (Ογκολόγος), Φλωρεντία Χριστοδουλίδου (παθολόγος), Γεώργιος Τσιούλιας (Ογκολόγος- χειρούργος) και Λιάνα Χατζή (ψυχολόγος) ” ανέφερε ο Δρ. Γεώργιος Τσιούλιας.

“Η Ομάδα Αιγαίου θα διανύσει περισσότερα από 450 ναυτικά μίλια και στην διάρκεια του ταξιδιού
της αναμένεται να επισκεφθεί 7 Ελληνικά νησιά, όπου θα διενεργηθούν ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων.

Εκτός των ιατρικών εξετάσεων όμως , η ομάδα Αιγαίου θα δωρίσει εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό στα σχολεία των νησιών, Φούρνοι , Θύμαινα, Δονούσας, Αμοργού, Αστυπάλαιας, Ίου και Κουφονήσια , το οποίο θα συνοδευτεί και από ανάλογα έργα υποδομής και εξοπλισμού αγροτικών ιατρείων” τόνισε ο Δρ. Τσιούλιας.

Βεβαίως για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 23ο φετεινό διάπλου και τις δραστηριότητες της Ομάδας Αιγαίου , μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού πληκτρολογώντας www.omadaaigaioy.gr

Στα πλαίσια υποστήριξης των δράσεων της Ομάδας Αιγαίου, το γυναικείο τμήμα του Παγκύπριου συνδέσμου Αμερικής, με επικεφαλής την επί σειρά ετών διακεκριμένη ιατρό και φιλάνθρωπο Δρ. Φλωρεντία Χριστοδουλίδου, διοργανώνει εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης 26 Απριλίου, στην αίθουσα του εστιατορίου “Διόνυσος” 23-15 31η οδός στην Αστόρια με τηλέφωνο (718) 932-3231.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Δρ. Φλωρεντία Χριστοδουλίδου στα τηλέφωνα (718) 932-3100 ή (917) 402-8127 .

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11298&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 12.04.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων