Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow «Προσέγγιση» μέσω φυσικού αερίου επιχειρούν στην Κύπρο
«Προσέγγιση» μέσω φυσικού αερίου επιχειρούν στην Κύπρο Εκτύπωση E-mail
04.04.17

Οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχίζονται κανονικά, δήλωσε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν επηρεάζονται από τις όποιες εξελίξεις στο Κυπριακό.

«Ο μόνος συσχετισμός που μπορεί να γίνει είναι το φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ να αποτελεί κίνητρο για την τουρκική πλευρά να επιλύσει το Κυπριακό» επισήμανε ο εκπρόσωπος.

Παράλληλα, χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη σημερινή τετραμερή συνάντηση Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ και Ιταλίας στο Τελ Αβίβ, και την υπογραφή κοινής διακήρυξης για την για την προώθηση του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου EastMed, υποδεικνύοντας πως για πρώτη φορά έγινε παρουσία εκπροσώπου της Κομισιόν και συγκεκριμένα του επίτροπου Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας, Μιγκέλ Αρίας Κανιέτε.

Ο Ν. Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε, ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενώ προγραμματίζεται και νέα τριμερής συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

www.thepressproject.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11280&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote