Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Σε αναζήτηση συνεργασιών για την αποφυγή κραδασμών Εκτύπωση E-mail
27.03.17

Nτόναλντ Τράμπ Η αποτυχία του προέδρου των ΗΠΑ να περάσει τον νόμο για την κοινωνική ασφάλιση από το Κογκρέσο, δεν ήταν μόνο προσωπικό πλήγμα για τον Ντ. Τραμπ. Τα απόνερα της απόσυρσης του νομοσχεδίου αναμένεται να παρασύρουν και τη φορολογική μεταρρύθμιση που ετοιμάζει αν και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, εμφανίζεται αισιόδοξος.

 

Απλοποίηση του φορολογικού κώδικα

Ο Μάικ Πενς επέρριψε την ευθύνη στο Κογκρέσο για την απόσυρση του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας (Obamacare) και ο Λευκός Οίκος θα χρειαστεί να συνεργαστεί με τους βουλευτές για να επιτευχθεί η ψήφιση της επόμενης σειράς νομοθετικών σχεδίων εάν η κυβέρνηση Τραμπ θέλει να αποφύγει μία ακόμα «σφαλιάρα».

Σε μια ομιλία του προς μια ομάδα ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων στο Τσάρλεστον στην Δυτική Βιρτζίνια, ο Πενς δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να προχωρήσει στην επόμενη προτεραιότητα του: Στην απλοποίηση του φορολογικού κώδικα και στην μείωση των φορολογικών συντελεστών.

«Σε συνεργασία με το Κογκρέσο, ο πρόεδρος Τραμπ πρόκειται να επιτύχει την ψήφιση της μεγαλύτερης μείωσης της φορολογίας μετά από την περίοδο προεδρίας του Ρόναλντ Ρίγκαν και θα δώσουμε ξανά ώθηση στην αμερικανική οικονομία», σημείωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Από το 1986 και έπειτα, παλιότερες συνθέσεις του Κογκρέσου και αμερικανικές κυβερνήσεις δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να υπερψηφίσουν μια ολοκληρωμένη φορολογική μεταρρύθμιση.

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11257&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 27.03.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote