Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Η οικογένεια της Ιβάνκα Τραμπ κάνει σκι «με τα λεφτά των φορολογούμενων» Εκτύπωση E-mail
23.03.17

Η οικογένεια της Ιβάνκα Τραμπ κάνει σκι «με τα λεφτά των φορολογούμενων» Το κόστος των διακοπών που έκανε η Ιβάνκα Τραμπ με τα παιδιά της στο Κολοράντο έχει προκαλέσει οργή στους φορολογούμενους πολίτες.
Ανθρωποι στο twitter εξοργισμένοι έγραψαν πως «οι φορολογούμενοι δεν μπορούν να πληρώσουν ένα γεύμα στο Meals on Wheels, αλλά μπορούν να παρέχουν τις διακοπές των παιδιών του Προέδρου».

Η κόρη του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τον άντρα της Jared Kushner, τα παιδιά τους και τον άλλον γιό του Προέδρου Έρικ, ζήτησαν περί τους 100 ανθρώπους ασφαλείας για να τους συνοδέψουν στο ταξίδι τους.

Η Μυστική Υπηρεσία των Η.Π.Α. αναφέρεται πως ξόδεψε ένα ποσό κοντά στα 12.208 δολάρια για τον εξοπλισμό και τον ρουχισμό σκι στο Aspen Valley Ski and Snowboard Club.


Ωστόσο, ο διευθυντής του club δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι το club του δεν νοικιάζει εξοπλισμό για σκι και ότι δεν ξέρει τίποτα για το εν λόγω συμβόλαιο. «Βλέπω όλες τις επιταγές που έρχονται εδώ, και σίγουρα δεν είδα κάποια από την Μυστική Υπηρεσία» είπε ο Mark Godomsky.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σάλο στο twitter με πολλούς πολίτες να ασκούν δριμεία κριτική. Πολλοί μάλιστα κάναν αναφορά στις περικοπές που έκανε ο Πρόεδρος στα κοινωνικά προγράμματα.

«Δεν κάνω διακοπές φέτος ώστε να μπορώ να πληρώσω για την ασφάλεια των παιδιών του Τραμπ και για να μπορούν να κάνουν σκι στο Aspen. Ελπίζω να λάβω ένα T-shirt.» είπε χλευαστικά κάποιος στο twitter.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είχε παλαιότερα κριτικάρει την Μισέλ Ομπάμα για τις διακοπές που έκανε στο ίδιο μέρος, υποστηρίζοντας πως το μόνο που προσφέρει είναι επιπλέον επιβάρυνση στους φορολογούμενους.

Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2012 είχε γράψει: «Με την ανεργία να φτάνει το 15% και με τα χρέη να αγγίζουν τα 16 τρισεκατομμύρια, η Μισέλ Ομπάμα μας επιδεικνύει τις χλιδάτες διακοπές της στο Aspen, που πιθανών να μας κοστίζουν έως και 1 εκατομμύριο».

www.iefimerida.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11247&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote