Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Επίθεση Καραμανλικών σε Άδωνη για Γιάννο
Επίθεση Καραμανλικών σε Άδωνη για Γιάννο Εκτύπωση E-mail
13.03.17

  Σκληρή κριτική ασκεί ομάδα Καραμανλικών στον αντιπροέδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά με τη στάση που κράτησε για το ζήτημα που έχει προκύψει για τον Γιάννο Παπαντωνίου και τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας του.

Μέσω της σελίδας της στο facebook «Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή», η συγκεκριμένη ομάδα επιτίθεται με σφοδρότητα στον κ.Γεωργιάδη, ο οποίος δεν μπορεί να απαντήσει με τα συνηθισμένα «επιχειρήματά» του.

Και αυτό γιατί, μια περιήγηση στη σελίδα αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι η καραμανλική ομάδα βάζει στο στόχαστρό της σε κάθε ευκαιρία τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, άρα ο Άδωνης δεν δύναται να ισχυριστεί ότι είναι… συκοφαντίες των πολιτικών του αντιπάλων.

Διαβάστε την ανάρτηση στο facebook για να καταλάβετε, για άλλη μια φορά «τι αντιπροσωπεύει ο Άδωνης», όπως γράφουν χαρακτηριστικά οι καραμανλικοί επικριτές του:


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, απέφυγε τον δημόσιο διάλογο σε ανάρτηση η οποία έγινε ειδικά γι΄αυτόν και όπου εκεί θα είχε τη δυνατότητα να εκφράσει την άποψη του και να απαντήσει σε όλα όσα τον κατηγορούμε.
Σας παραθέτουμε τον διάλογο που είχαμε μεταξύ μας.
Και πιστεύουμε πως θα καταλάβει και ο τελευταίος επισκέπτης της σελίδας μας, τί πραγματικά αντιπροσωπεύει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μέσα απ΄αυτό τον διάλογο θα δείτε τον κύριο αντιπρόεδρο να αναιρεί τον ίδιο του τον εαυτό.
Να λέει ότι δεν υιοθετεί την απάντηση Παπαντωνίου, λέγοντας ότι απλά την αναδημοσίευσε. Βεβαίως όταν του εκφράσαμε την απορία, για ποιό λόγο αναδημοσίευσε μία απάντηση που δεν υιοθετεί, χωρίς να δημοσιεύσει την κατηγορία, δεν απάντησε.
Μας είπε επίσης ότι δεν υιοθέτησε ούτε το κατάπτυστο άρθρο του Βήματος. Όμως στην ανάρτηση του στο twitter καλούσε τον κόσμο να το διαβάσει.
Όσο για τα υπόλοιπα;
Όταν η κουβέντα έφτασε στην ΕΛΣΤΑΤ και τον Γεωργίου, μας καληνύχτισε και αποχώρησε.
Σας δίνουμε τον διάλογο που είχαμε μεταξύ μας και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θα σας παρακαλούσα να μην με συκοφαντειτε. Δικαιουστε να μην με συμπαθειτε αλλα οχι να λέτε ψεματα. Καμμιά χείρα βοηθείας δεν ετεινα στον κ. Παπαντωνιου και ουτε με ενδιαφερει. Η αποψη μου ειναι να ελεγχθούν τα πάντα και σε ο,τι αφορά στον κ. Παπαντωνίου και σε οποιονδήποτε αλλον αν και η κινηση της Κυβέρνησης δεν έχει σκοπό την διαφάνεια αλλά την αλλαγή της ατζέντας. Πάντως να ελεγχθεί σε καθε περίπτωση και να τιμωρηθεί αν αποδειχθεί διαφθορά. Σας ευχαριστώ

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή Και για ποιό λόγο κύριε Γεωργιάδη δημοσιεύσατε στο twitter την απάντηση Παπαντωνίου και όχι την εις βάρος του κατηγορία;

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή Κύριε Γεωργιάδη, δε σας συκοφαντούμε... αυτοαναιρείσθε διαρκώς!!! Κοινοποιήσατε χθες τη δήλωση Παπαντωνίου και κοινοποιήσατε προσφάτως το συκοφαντικό για τον Κώστα Καραμανλή δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ Τη θέση σας θα μπορούσατε να την γράψετε ως σχόλιο στην κοινοποίησή σας... Η απλή κοινοποίηση είναι υιοθέτηση

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο λογαριασμός μου στο τουιτερ εχει τον χαρακτήρα ειδησεογραφικης σελιδας. Ανεβαζω ολες τις ειδησεις ακόμη και αυτες που με υβριζουν. Οταν θελω να πω κατι το λεω Εγώ. Και τα δυο αρθρα που αναφερετε είναι rt από αλλες σελιδες. Για την περίπτωση Παπαντωνίου σας είπα την γνωμη μου για το περιφημο αρθρο του Βηματος,ξερετε οτι διαφωνω διοτι η προσωπικη μου θεση που την λεω δημοσιως διαρκώς ειναι εντελώς αντιθετη και λεω οτι θα τα υπογραψουν ολα αρα καμμια συνωμοσια δεν υπαρχει.

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή Κύριε Γεωργιάδη υπάρχει ανάρτηση που κάναμε για σας όπου και σας δίνετε η δυνατότητα να πείτε την άποψη σας. Εμείς θα σχολιάσουμε στη συγκεκριμένη ανάρτηση με τα ονόματα μας ώστε να μη θεωρήσετε ότι μιλάτε είτε σε κάποιους που κρύβονται είτε σε τρολ. Σας περιμένουμε εκεί

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή Δηλαδή, κ. Γεωργιάδη, καταδικάζετε απερίφραστα το συκοφαντικό άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ, σε ό,τι αφορά στον Κώστα Καραμανλή! Βλέπετε εμείς δεν ασχοληθήκαμε μαζί σας αναρτώντας δημοσιεύσεις του βατοπεδινού Βαξεβάνη εναντίον σας, αλλά επιμένουμε στον απόλυτο σεβασμό προς το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή, αλλά και την πλήρη διαλεύκανση των θεμάτων που έχουν ανακύψει με την τεχνητή διόγκωση των οικονομικών στοιχείων του 2009

Aphrodite Papakonstantinou Κύριε Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, η φιλοσοφία του Αντιπροέδρου της ΝΔ είναι ανεξάρτητη από τον (ειδησεογραφικό) χαρακτήρα που επιθυμεί να δώσει στην σελίδα του στο twitter. ΠαρεΜπιπτόντως, τοποθετείται πάντα θετικά για κάθε μέλος της ΝΔ, συμπεριλαμβανομένου και του Κ. Καραμανλή, σαφώς. Αναφορικά με τις αστείες προσωπικές σας προβολές που με φαντασιώνουν απέναντι και μάλιστα από αυτούς που πολέμησαν τον Κ. Καραμανλή, δεν έχω κάτι να σχολιάσω.. Γελάω και δεν μπορώ να πληκτρολογώ παράλληλα

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή Aphrodite Papakonstantinou Αφήστε να μας το πει ο ίδιος. Όπως είδατε κάναμε ανάρτηση αποκλειστικά για τον ίδιο όπου και έχει τη δυνατότητα να απαντήσει.

Aphrodite Papakonstantinou Μα σας απάντησε. Όπως κάνει πάντα. Απλώς είναι δημόσια η ανάρτησή σας κι έτσι σας απάντησα κι εγώ που τυγχάνει και παρακολουθώ την επικαιρότητα.

Aphrodite Papakonstantinou Να του στείλετε inbox λοιπόν.

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή Δεν χρειάζεται να μας υποδεικνύετε πως να κάνουμε τη δουλειά μας.

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή Εκτος κι αν είστε άτομο του γραφείου του.

Aphrodite Papakonstantinou Α δεν είχα καταλάβει ότι η ανάρτηση είναι μέρος επαγγελματικής σας υποχρέωσης. Πάντως, όταν τοποθετείστε δημόσια, θα πρέπει να είστε σε θέση να απαντάτε σε όποιον ανταποκρίνεται καταθέτωντας την όποια γνώμη του. Αν θέλετε προσωπική απάντηση, στέλνετε inbox. Έτσι λειτουργεί.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Αγαπητε ο κυριότερος λογος που ο αείμνηστος Γιάννης Αγγελου ηταν φιλος μου και ο λογος για τον οποιον παραμένει φιλος μου ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ειναι οτι ως βουλευτης του ΛΑΟΣ ακόμη ειχα πει οτι δεν υφίσταται Σκάνδαλο Βατοπαιδίου. Και φυσικα το άρθρο του Βήματος ειναι μυθοπλασια και δεν συμφωνω καθολου

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ελπίζω να σας καλυψα

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή Χρειάζεται να επαναλάβουμε ότι ο κύριος αντιπρόεδρος είναι εδώ; Αν δεν γνωρίζει πως μπορεί να σχολιάσει και πού, ας ζητήσει διευκρινήσεις ο ίδιος και όχι δια των αντιπροσώπων του.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Και το θεμα Παπαντωνίου να εξετασθεί

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Καληνύχτα

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή Και η ΕΛΣΤΑΤ, κ. Γεωργιάδη;;;; ΄Ένα σας σχόλιο για την εκδίκαση του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ;; Πόσο ήταν το έλλειμμα του 2009, κ. Αντιπρόεδρε;

www.koutipandoras.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11215&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 13.03.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote