Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
"Μάγεψε" τους Ευρυτάνες ο Βασίλης Σαλέας Εκτύπωση E-mail
10.03.17

Νέα Υερσέη - Της Παναγιώτας Λιλικάκη

 

"Οι Καρπενησιώτες ξέρουν να τηρούν την ρήση, ´ζωή χωρίς γιορτή,μακριά Σαρακοστή' και να ένωνουν μέσα απ’ αυτήν τους Ευρυτάνες και τους υπόλοιπους Έλληνες , απ’ την Κρήτη εως την Μακεδόνια, που ήρθαν απόψε να γιορτάσουν μαζί τους.” Με αυτα τα λόγια καλωσόρισε τους προσκεκλημένους ο Δρ. Γεώργιος Μελικόκης , παρουσιαστής της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 ,από τον σύλογο Ευρυτάνων "το Καρπενήσι "στον υπεροχο χώρο του "the Grove" της Νέας Υερσέης.

Η παρουσία του Βασίλη Σαλέα αποτέλεσε πόλο έλξης για τους1000 περίπου ομογενείς που είχαν την ευκαιρία αρχικά να γευτούν μια ξεχωριστή ποικιλία ορεκτικών επί δύο ώρες, και στη συνέχεια να διασκεδάσουν στην μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων , όπου απεδείχθη η καταλληλότερη για να φιλοξενήσει τον ετήσιο χορό του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ευρυτάνων "το Καρπενήσι" Φάνης Τσαμτσούρης ενθερμος καλωσόρισε τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια η αιθουσα πλήμμυρισε με το κλαρίνο του Βασίλη Σαλέα σε σύνθεση του Σταμάτη Σπανουδάκη αρχικά και σε μια δική του παραδοσιακή αμέσως μετά,αφήνοντας το κοινό άφωνο.

Με την απλή ευχή «αυτός ο θεσμός να κρατήσει χρόνια,» συνέχισε ο Βασίλης Σαλέας το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς, ξεσηκώνοντας το πλήθος σε χορό. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας συλλόγων Στερεάς Ελλάδος Αμερικής και Καναδά Κωσταντίνος Κατσάνος εδήλωσε "ότι η μέγαλη συμμετοχή των Καρπενησίων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία του μοναδικού Βασίλη Σαλέα ,ενώ παράλληλα τόνισε ότι βασικός στόχος του συλλόγου, παραμένει η αυξηση των ετήσιων υποτροφιών προς τους Καρπενήσιους φοιτητές".

Κλεινοντας την συνομιλία μας ο κ.Κατσάνος ,ευχήθηκε να ξανασμίξουν και του χρόνου με υγεία, ενώ η εξέλιξη της βραδιάς ,απεδειξε πως τελικα οι Ευρυτάνες όχι μονο γνωρίζουν να διασκεδάζουν, να φιλοξενούν και να αναγνωρίζουν την συμμετοχη των υπολοίπων Ελλήνων που τους πλαισιωνουν, αλλά και να στηρίζουν την πρόοδο των νέων , παραμένοντας πάνω από όλα σεμνοί .



Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11207&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 13.03.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote