Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow H Αpple αλλάζει -πάλι- το καλώδιο φόρτισης του iPhone
H Αpple αλλάζει -πάλι- το καλώδιο φόρτισης του iPhone Εκτύπωση E-mail
02.03.17

H Αpple αλλάζει -πάλι- το καλώδιο φόρτισης του iPhone - Media Παρά το γεγονός ότι συνήθως η Apple παρουσιάζει τα νέα μοντέλα του iPhone κάθε Σεπτέμβριο, οι φήμες σχετικά με τα μοντέλα αυτά αρχίζουν μήνες πριν.
Πολλώ, δε, μάλλον φέτος, που το iPhone γίνεται δέκα χρονών και, κατά τα φαινόμενα, η εταιρεία θα "σπάσει" τη συνήθεια να κυκλοφορεί την έκδοση "S" και θα περάσει κατευθείαν από το iPhone 7 στο iPhone 8.

Mια από τις πρώτες πληροφορίες, λοιπόν, που αφορούν στο νέο μοντέλο του εμβληματικού smartphone της Apple είναι ότι θα αλλάξει για άλλη μια φορά το βύσμα φόρτησης του iPhone.

Υπενθυμίζεται ότι η Apple αρνείται ως σήμερα να συμβιβαστεί με τα στάνταρ της βιομηχανίας (mini USB και, πλέον, USB-c) και χρησιμοποιεί βύσματα δικής της τεχνολογίας.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον και η Apple θα ακολουθήσει τους πολλούς και θα χρησιμοποιήσει στο iPhone 8 βύσμα USB-c.

Αναλυτές εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή γίνεται για πρακτικούς λόγους: η Apple ήδη χρησιμοποιεί τη θύρα USB-c στους υπολογιστές της και θα αποτελεί μεγάλη διευκόλυνση για τη συνδεσιμότητα των άλλων συσκευών της εταιρείας, αλλά και για τους καταναλωτές, οι οποίοι θα βρίσκουν πιο εύκολα τα καλώδια που τους χρειάζονται.

Αν η πληροφορία αποδειχθεί αληθής τότε θα είναι η πρώτη φορά που η Apple χρησιμοποιεί το στάνταρ της αγοράς, ενώ άλλες πληροφορίες φέρουν το iPhone 8 να έρχεται με καμπύλη οθόνη και άλλα "καλούδια".

www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11186&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων