Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Απονομή βραβείων και δωρεές από τους Ελληνοαμερικανούς εστιάτορες Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
01.03.17

Νέα Υόρκη –Του Σάκη Σερέτη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η ετήσια χοροεσπερίδα των Ελληνοαμερικανών εστιατόρων “Πανγριγκόριαν” Νέας Υόρκης και Λονγκ Άιλαντ, στην διάρκεια της οποίας βραβεύτηκε το ζεύγος Γεωργίας και Δημητρίου Καλοειδή, και ο νικητής του διαγωνισμού έκθεσης με θέμα “Φιλοξενία του κλάδου χωρίς όρια” Κένεθ Μαρτίνεζ , ενώ παράλληλα απονεμήθηκαν δωρεές συνολικού ποσού 34.500 δολαρίων

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή περίπου 300 καλεσμένων στο “terrace on the park” και παραβρέθηκαν οι γενικοί πρόξενοι Ελλάδας και Κύπρου στην Νέα Υόρκη Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας και πρέσβης Βασίλειος Φιλίππου, ο πρόξενος Εμμανουήλ Κουμπαράκης, η διευθύντρια του Ε.Ο.Τ Νέας Υόρκης Γρηγορία Καματερού ,οι πρόεδροι των Πανγριγκόριαν Νέας Υερσέης και Κονέκτικατ Γεώργιος Σιαμπούλης και Χ. Σκαμπαρδώνης , ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας Αμερικής και Καναδά Κωνσταντίνος Κατσάνος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Πέτρος Γαλάτουλας.

Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους ο πρόεδρος του Πανγριγκόριαν μητροπολιτικής περιοχής Νέας Υόρκης και Λονγκ Άιλαντ Δημήτρης Καυχίτσας, αναφέρθηκε στην πορεία και τα επιτεύγματα του οργανισμού που ηγείται , ενώ παράλληλα εστίασε στο σημαντικό έργο και την προσφορά του αείμνηστου ιδρυτή του Πανγριγκόριαν Νέας Υόρκης Γεωργίου Μανολιού.

Αναγνωρίζοντας την Φιλανθρωπική προσφορά του Πανγριγκόριαν στα κοινά, καθώς επίσης και στην προώθηση των Ελληνικών προϊόντων, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας Κωνσταντίνος Κούτρας, συνεχάρη τους διοργανωτές και τους τιμώμενους , ενώ ο πρόξενος της Κύπρου πρέσβης Βασίλειος Φιλίπου, αφού συνεχάρη το ζεύγος Καλοειδή για το φιλανθρωπικό τους έργο, αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά και δράση του Πανγριγκόριαν.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Π.Γαλάτουλας , ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο του ζεύγους Καλοειδή, στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσφορά του Πανγριγκόριαν στην διοργάνωση της Ελληνικής παρέλασης .

Τις ευχαριστίες της ίδιας αλλά και του συζύγου της, εξέφρασε παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση η κ. Γεωργία Καλοειδή, καθώς επίσης και οι αποδέκτες των δωρεών οι οποίοι έχουν ως εξής: “Food and finance High School” , PS 85 δημοτικό σχολείο Αστόριας, Φεστιβάλ Ελληνικού κινηματογράφου Νέας Υόρκης, “ St. Joseph Church” για την προσφορά γευμάτων αγάπης , η ακαδημία του Αγίου Βασιλείου και ο μαθητής Κένεθ Μαρτίνεζ .

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδω

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11184&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 01.03.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote