Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Τόσκας: Η κυβέρνηση δίνει σκληρή μάχη, ο Φίλης είναι φάουλ Εκτύπωση E-mail
12.02.17

«Δίνεται μια μεγάλη μάχη δεν υπάρχουν μόνο επιτυχίες και γι' αυτό δεν θεωρώ δεοντολογικά σωστό το σχόλιο του Φίλη» είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Τόσκας, αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενος στη σκληρή κριτική που έκανε χθες στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

 

 

 

 

 

 

«Η κυβέρνηση πηγαίνει σε σωστή κατεύθυνση, φαίνεται ότι το αποτέλεσμα της αξιολόγησης θα είναι θετικό και πολύ σύντομα θα πετυχούμε και την ποσοτική χαλάρωση» είπε ο κ Τόσκας υπονοώντας ότι η εκτίμηση Φίλη είναι λανθασμένη.

Αναφερόμενος στην εκλογική πρόβλεψη που προκύπτει από το μέσο όρο των εκτιμήσεων των πέντε μεγαλύτερων δημοκοπικών εταιρειών που δίνουν σημαντικό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία είπε ότι τα αποτελέσματά τους δεν είναι τόσο σίγουρα όπως και τα αποτελέσματα πολλών άλλων δημοσκοπήσεων που γίνονται διεθνώς.

«Αλλάζουν τα παγκόσμια δεδομένα όπως σωστά είπε ο πρωθυπουργός. Πρέπει να ισορροπούμε με τέχνη ακροβάτη για να σταθεροποιηθεί η χώρα και να φύγουμε από τη μνημονική εποχή» είπε ενώ πρόσθεσε «Κάποιοι όπως ο κύριος Μητσοτάκης έχουν γίνει οι κυριότεροι σύμμαχοι της πολιτικής Σόϊμπλε. Εμείς είμαστε υπέρ της δημιουργίας ευρύτερων συμμαχιών».

 

Για τον θεσμό του τοπικού αστυνόμου είπε ότι είναι ένας θεσμός που δημιουργείται για τη διευκόλυνση του πολίτη σε απομακρυσμένες περιοχές.

«27 αστυνομικοί με εμπειρία θα τοποθετηθούν σε χωριά που δεν υπάρχει αστυνομική παρουσία για την διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη. Ο αστυνομικός θα μεσολαβεί μεταξύ του απομακρυσμένου αστυνομικού τμήματος και του πολίτη και θα επιλύει προβλήματα, θα βεβαιώνει απλά δημόσια έγγραφα για να μην χρειάζεται να μετακινείται ο πολίτης» ανέφερε επίσης.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11130&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote