Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Τετ-α-τετ Τσίπρα με Αναστασιάδη πριν τη Διάσκεψη Εκτύπωση E-mail
03.02.17

Νίκος Αναστασιάδης - Αλέξης Τσίπρας Συνομιλίες -είτε στη Λευκωσία είτε στην Αθήνα- θα έχουν σύντομα, και σίγουρα πριν την πραγματοποίηση της νέας συνόδου της Διάσκεψης για την Κύπρο σε πολιτικό επίπεδο, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.

Μάλιστα, το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κύπρο. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συνεννόηση προκειμένου να καταλήξουν σε ημερομηνία πραγματοποίησής της.

Σημειώνεται επίσης πως υπάρχουν διάφορα θέματα που οι δυο πλευρές πρέπει να συζητήσουν σε ανώτατο επίπεδο, τα οποία αφορούν στη συνέχιση της Διάσκεψης για την Κύπρο, την απαίτηση της τουρκικής πλευράς για παραχώρηση των τεσσάρων βασικών ελευθεριών στους Τούρκους υπηκόους μετά τη λύση του Κυπριακού, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το θέμα της τελωνειακής ένωσης της Τουρκίας με την Ε.Ε.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ο ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε θα έχει την Παρασκευή το απόγευμα, συνάντηση στην Αθήνα με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά.

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11099&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote