Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Αεροπορική επιδρομή στη Γάζα Εκτύπωση E-mail
18.01.08
Δέκα Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, τραυματίστηκαν στη νέα επιδρομή που εξαπέλυσε η ισραηλινή αεροπορία εναντίον του υπουργείου Εσωτερικών της ισλαμικής Χαμάς στην Πόλη της Γάζας, ανέφεραν νοσηλευτικές πηγές και αυτόπτες μάρτυρες.

Τα θύματα βρίσκονταν την ώρα της επίθεσης σε παρακείμενο κτίριο. Το τετραόροφο που στέγαζε τα γραφεία των υπηρεσιών της Χαμάς και ισοπεδώθηκε ήταν άδειο.

Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 20 θύματα.

Κλειστό το πέρασμα προς Γάζα

Το Ισραήλ έκλεισε σήμερα το πέρασμά του προς τη Λωρίδα της Γάζας σε αντίποινα για τις επιθέσεις με πυραύλους εναντίον του νοτίου Ισραήλ και όπως κατήγγειλε υπηρεσία του ΟΗΕ δεν επιτρέπεται η μεταφορά προς τα Παλαιστινιακά Εδάφη ούτε ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η υπηρεσία Αρωγής των Ηνωμένων Εθνών (UNRWA), που στέλνει τρόφιμα στους παλαιστίνιους πρόσφυγες στη Γάζα, ανακοίνωσε πως δεν επέτρεψαν στα φορτηγά της με ανθρωπιστική βοήθεια να περάσουν στα Παλαιστινιακά Εδάφη, όπως γίνεται συνήθως.

"Η Γάζα είναι τελείως αποκλεισμένη. Και αυτό δεν θα βοηθήσει στην ήδη πολύ δύσκολη κατάσταση", τόνισε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, Κρίστοφερ Γκίνες.
e-tipos
 


Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1106&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote