Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Ο Ιβάν Σαββίδης θα ηγηθεί της Ελληνικής παρέλασης στην Νέα Υόρκη
Ο Ιβάν Σαββίδης θα ηγηθεί της Ελληνικής παρέλασης στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
12.01.17

Νέα Υόρκη -Του Σάκη Σερέτη

Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Ρωσία και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, αναμένεται μαζί με άλλους 2-3 τελετάρχες- Ελληνικής καταγωγής κατά προτίμηση -να ηγηθεί της Ελληνικής παρέλασης στην Νέα Υόρκη , ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πέτρος Γαλἀτουλας κατά την διάρκεια της πρόσφατης Πανομογενειακής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 5ης Ιανουαρίου στο Σταθάκειο .

«Ολοι οι υποψήφιοι που προσεγγίστηκαν για την θέση του τελετάρχη είναι επιτυχημένοι Έλληνες και ελπίζω αυτή την χρονιά οι επιλεχθέντες τελετάρχες να είναι Ελληνικής καταγωγής" ανέφερε ο κ. Γαλάτουλας


Πριν από την έναρξη της πανομογενειακής συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας από τον ιερατικό προϊστάμενο της κοινότητας Αγίου Δημητρίου Αστόριας Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο,ενώ τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Π.Γαλάτουλας.


Στην χαμηλή συμμετοχή του κόσμου εστίασε για άλλη μια φορά ο συμπρόεδρος της επιτροπής παρέλασης Βασίλειος Γκουρνέλος ενώ η γραμματέας της Ομοσπονδίας Νομική Καστανά, ανέφερε ότι έχουν ήδη ετοιμαστεί τα σχετικά πακέτα της φετεινής παρέλασης , τα οποία περιλαμβάνουν τις αιτήσεις συμμετοχής , τα συμβόλαια ενοικίασης των τροχοφόρων αρμάτων , καθώς επίσης και τις φόρμες όπου θα πρέπει να συμπληρώσουν οι σύλλογοι με το ιστορικό τους , προκειμένου να διαβαστεί από τους εκφωνητές την ημέρα της παρέλασης .

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί, ότι όλο αυτό το υλικό μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το βρούν στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Την ικανοποίηση του σχετικά με την επιτυχία της γιορτής αγάπης εξέφρασε ο ταμίας της Ομοσπονδίας Β.Πετράτος , ενώ η υπεύθυνη του λευκώματος της φετεινής παρέλασης Χ.Κωστάκη , αφού υπενθύμισε ότι έχουν αποσταλλεί από τον Οκτώβριο οι σχετικές αιτήσεις και τα συμβόλαια σε αρκετές επιχειρήσεις, στην συνέχεια ζήτησε την βοήθεια όλων των ομογενών.


Την στήριξη της πολιτιστικής επιτροπής, η οποία προέβη στην αγορά 200 εισιτηρίων του αγώνα μπάσκετ των ΝΕΤS με την ομάδα του Γιάννη Αντεντοκούμπο BUCKS, που θα πραγματοποιηθεί την 15η Φεβρουαρίου ζήτησε από τους ομογενείς ο κ. Γαλάτουλας , ενώ παράλληλα ανέφερε ότι γίνονται συντονισμένες ενέργειες ,προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος της Ελληνικής ημέρας στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παραμονές της παρέλασης

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11040&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 12.01.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote