Αρχική arrow ΠΑΡΑΞΕΝΑ arrow Χιλιάδες ζωντανά φίδια σε επιβατικό αεροσκάφος
Χιλιάδες ζωντανά φίδια σε επιβατικό αεροσκάφος Εκτύπωση E-mail
18.01.08
Τελωνειακοί υπάλληλοι στο Βιετνάμ βρήκαν σε φορτίο εμπορικής πτήσης 1,4 τόνους ζωντανών φιδιών, ορισμένα από τα οποία ήταν δηλητηριώδη.

Τα ερπετά, κλεισμένα σε 60 καφάσια με την ετικέτα "φρέσκα ψάρια", ανακαλύφθηκαν χθες, Πέμπτη, κατά τον έλεγχο των τελωνειακών αρχών μετά την προσγείωση του επιβατικού αεροσκάφους των Αερογραμμών του Βιετνάμ από την Μπανγκόκ.
"Ήταν ένας απίστευτος αριθμός φιδιών", είπε τελωνειακός ελεγκτής διευκρινίζοντας ότι τα φίδια ήταν τόσο πολλά που ήταν αδύνατο να υπολογιστεί ο ακριβής αριθμός τους. Η διεύθυνση και το τηλέφωνο του παραλήπτη των καφασιών δεν ήταν ευκρινή, ωστόσο σύμφωνα με το τελωνείο, τα ερπετά, μεταξύ τους δηλητηριώδεις κόμπρες, προορίζονταν για εστιατόρια του Βιετνάμ και της Κίνας.
"Ποιός ξέρει τι θα συνέβαινε αν τα φίδια έσπαζαν τα καφάσια και άρχιζαν να έρπουν στο αεροπλάνο κατά την πτήση", είπε ο αξιωματούχος.
Τα φίδια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Διάσωσης Ζώων του Ανόι. Στις αρχές του μήνα, το κέντρο δέχθηκε δύο τίγρεις και αρκετές αρκούδες που διασώθηκαν από κύκλωμα λαθρεμπόρων στο Ανόι.

ert



Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1104&Itemid=31

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote