Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Τραμπ: Μας χάκαραν οι ρώσοι και οι κινέζοι – Δεν έχω καμιά δουλειά με τη Μόσχα
Τραμπ: Μας χάκαραν οι ρώσοι και οι κινέζοι – Δεν έχω καμιά δουλειά με τη Μόσχα Εκτύπωση E-mail
12.01.17

Τραμπ: Μας χάκαραν οι ρώσοι και οι κινέζοι – Δεν έχω καμιά δουλειά με τη Μόσχα Όχι μόνο οι ρώσοι αλλά και οι κινέζοι προσπάθησαν να επηρρεάσουν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών μέσω χάκινγκ ανέφερε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του. Παράλληλα προανήγγειλε ότι θα δημιουργηθεί «ασπίδα κατά των κυβερνοεπιθέσεων με έξι ειδικούς που δεν έχουν ξαναβρεθεί μαζί».

Ο Τραμπ μάλιστα επεσήμανε πως η Κίνα χάκαρε περισσότερους από 22 εκατ. λογαριασμούς. «Η Κίνα μας έχει εκμεταλλευτεί. Η Ρωσία, η Κίνα, το Μεξικό, η Ιαπωνία Όλοι θα μας σέβονται περισσότερο» σημείωσε.

Διαμήνυσε επίσης πως θα είναι πιο σκληρός απέναντι στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν απ ότι θα ήταν η Χίλαρι Κλίντον. «Δεν έχω καμία δουλειά, καμία συνεργασία και καθόλου χρέη στη Ρωσία​», είπε.

Αναφερόμενος στις αναφορές περί «οργίων» σε ρωσικό ξενοδοχείο, έκανε λόγο για «ψεύδη», ενώ αποκάλυψε πως απέρριψε την διαχείριση των εταιρειών του στους γιους του.

Ο Τραμπ επανέλαβε τις επιθέσεις του κατά των μυστικών υπηρεσιών για το περιστατικό, λέγοντας πως «είναι ντροπιαστικό που άφησαν τέτοια στοιχεία να διαρρεύσουν. Γι αυτό είπα για ναζιστική Γερμανία γιατί μόνο εκεί θα συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Είπε επίσης πως κάποιοι δημοσιογράφοι είναι πολύ ανέντιμοι. «Δεν θα κατονομάσω αλλά μερικοί κάθονται μπροστά μου», είπε.

Είπε επίσης πως θα είναι ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων εργασίας στην ιστορία των ΗΠΑ.

Επίσης προανήγγειλε δράση κατά του outsourcing, λέγοντας πως «εάν θες να μεταφέρεις εργοστάσια εκτός ΗΠΑ δεν θα μπορείς να το κάνεις εύκολα. Θα υπάρχει πολύ υψηλός φόρος για όσους μεταφέρουν επιχειρήσεις εκτός συνόρων».

www.newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11039&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote