Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Κ. Καραμανλής: Η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται ούτε εκβιάζει Εκτύπωση E-mail
18.01.08
«Δεν εξαφανίζονται δια μαγείας τα φαινόμενα διαφθοράς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κ. Καραμανλής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στην Ώρα του Πρωθυπουργού, για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Ο Πρωθυπουργός χαρακτηριστικά είπε ότι «Δεν κρύβουμε τίποτα δεν καλύπτουμε τίποτα. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Τίποτα δεν πρόκειται να μείνει ανεξιχνίαστο, όλα θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται ούτε εκβιάζει. Τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες δεν τη θυσιάζω».

Παράλληλα, τόνισε ότι θα συγκρουστεί με φαινόμενα διαφθοράς κάθε τύπου, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΣΥΝ και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση πήρε σειρά πρωτοβουλιών για την εμπέδωση της διαφάνειας. «Δεν δέχομαι τη γενίκευση του νοσηρού. Οι γενικεύσεις και η ισοπέδωση των πάντων δεν ωφελούν το δημόσιο βίο και τους δημοκρατικούς θεσμούς», ανέφερε. Επιπλέον, δήλωσε ότι «Δεν κρύψαμε και δεν κρύβουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δημόσιος τομέας. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά των δυσλειτουργιών για την εμπέδωση της διαφάνειας. Τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται, δεν φτάσαμε όμως σε ικανοποιητικό επίπεδο, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. Δεν είναι η Ελλάδα ταυτισμένη με τη νοσηρή κατάσταση του τελευταίου μήνα. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα και τα αλλάζουμε στην πράξη, τόνισε.

Αλ.Αλαβάνος: «Αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε»

Δεν δέχομαι απαντήσεις «αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε», που δεν απαντούν στην ουσία της υπόθεσης απάντησε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Αλαβάνος. «Ο πρωθυπουργός δεν δίνει απαντήσεις. Η χώρα είναι σε κλίμα σήψης και νοσηρότητας», είπε και ρώτησε γιατί η κυβέρνηση δεν δέχεται Εξεταστική Επιτροπή για το μεγάλο σκάνδαλο.

Καταθέσεις

Στο μεταξύ τη Δευτέρα πρόκειται να καταθέσει εκ νέου, κατόπιν αιτήματός του, ο Θέμος Αναστασιάδης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραδώσει στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων και υπόμνημα για τα 5 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό του. Παράλληλα με έγγραφό του στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ο ανακριτής ζητά να πληροφορηθεί πότε θα είναι σε θέση να καταθέσει ο Χρήστος Ζαχόπουλος. Χθες, στον ανακριτή έδωσε συμπληρωματική κατάθεση ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννης Αγγέλου, ο οποίος σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, θέλησε να του γνωστοποιήσει ένα γεγονός που θυμήθηκε. Συμπληρωματικά κατέθεσε και η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη η οποία, αναφερόμενη στη συνάντησή της με την Εύη Τσέκου, επανέλαβε ότι ούτε είδε, ούτε κράτησε το οπτικοακουστικό υλικό, αφού δεν αφορούσε στις καταγγελίες της για στημένο διαγωνισμό. Επίσης, κατέθεσε και ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1103&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote