Αρχική arrow ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ arrow 3η καλύτερη κωμικός ηθοποιός στον κόσμο η Κατερίνα Βρανά
3η καλύτερη κωμικός ηθοποιός στον κόσμο η Κατερίνα Βρανά Εκτύπωση E-mail
17.12.16

3η καλύτερη κωμικός ηθοποιός στον κόσμο η Κατερίνα Βρανά Την τρίτη θέση κέρδισε η Eλληνίδα κωμικός Κατερίνα Βρανά στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Ατομο Του Κόσμου» που διοργάνωσε το Laugh Factory, στο παγωμένο Λέβι της Λαπωνίας.

Την τρίτη θέση κέρδισε η Eλληνίδα κωμικός Κατερίνα Βρανά στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Ατομο Του Κόσμου» που διοργάνωσε το Laugh Factory, στο παγωμένο Λέβι της Λαπωνίας. Στο πρώτο και το δεύτερο σκαλί του βάθρου βρέθηκαν δύο άντρες, ο Harith Iskander από τη Μαλαισία και ο Alex Calleja από τις Φιλιππίνες, αντίστοιχα.

Η τρίτη θέση σε έναν τέτοιον διαγωνισμό πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διάκριση, τόσο για την Κατερίνα Βρανά όσο και για τη χώρα μας, αν αναλογιστεί κανείς πως η αναμέτρηση ήταν σκληρή, αφού κλήθηκε ν’ αναμετρηθεί με κωμικούς από χώρες με πληθυσμό πολλαπλάσιο της Ελλάδας και ο νικητής αναδεικνυόταν μόνο μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας. Η καλλιτέχνιδα συνεχίζει την παράστασή της «About Sex» στην Ελλάδα, στο «Θέατρο 104», στις 26 και 27/12, και1, 2, 3, 8, 9,10 Ιανουαρίου.

www.ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10973&Itemid=30

Τελευταία ανανέωση ( 17.12.16 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων