Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Μεγάλη δωρεά 10 εκατομμυρίων δολαρίων του Στάθη Βαλιώτη στο Γηροκομείο Αγίου Μιχαήλ
Μεγάλη δωρεά 10 εκατομμυρίων δολαρίων του Στάθη Βαλιώτη στο Γηροκομείο Αγίου Μιχαήλ Εκτύπωση E-mail
15.11.16

Νέα Υόρκη - Φωτογραφια:Δημήτρης Πανάγος

Μεγάλη δωρεά 10 εκατομμυρίων δολαρίων του Στάθη Βαλιώτη στο Γηροκομείο Αγίου Μιχαήλ Τη δωρεά του ποσού των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων, για την ανέγερση του νέου συγκροτήματος του Γηροκομείου “Αγιος Μιχαήλ” της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ανακοίνωσε το ζεύγος Σταματικής και Στάθη Βαλιώτη, στη διάρκεια του ετήσιου δείπνου του ιδρύματος, το απόγευμα της Κυριακής.

Το νέο Γηροκομείο στο Uniondale του Λονγκ Αϊλαντ έχει προϋπολογισμό 25 εκατομμυρίων δολαρίου και οι εκκίνηση των εργασιών του καθυστερούσε λόγω του ότι οι ενέργειες της Αρχιεπισκοπής ήταν στραμμένες στην συγκέντρωση χρημάτων για την ανάγερση του Ναού του Αγ΄ίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες δωρεές προς ίδρυμα της Αρχιεπισκοπής. Ο Στάθης Βαλιώτης, μεγαλομέτοχος της Alma Bank και πρόεδρος της Alma Realty (με χιλιάδες διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη και Νέα Ιερσέη) μαζί με τη σύζυγό του Ματίνα, έχουν κάνει κι άλλες δωρέες στο παρελθόν, στην κοινότητα Αγίου Δημητρίου Αστόριας και στην κοινότητα Τιμίου Σταυρού Γουάιτστον, το απογευματινού σχολείο της οποίας φέρει τα ονόματά τους.

 

www.greeknewsonline.com

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10892&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 15.11.16 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote