Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Τρία νέα αντικαρκινικά εμβόλια Εκτύπωση E-mail
15.01.08
Τρία δοκιμαστικά εμβόλια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι επιτυχημένη η αντικαρκινική δράση ενισχύοντας σημαντικά το ανοσολογικό σύστημα των ασθενών. Πρόκειται για τα εμβόλια κατά του καρκίνου του πνεύμονα, κατά του καρκίνου του προστάτη και κατά του καρκίνου του μαστού.
Το εμβόλιο κατά του καρκίνου του πνεύμονα σχεδιάστηκε απο τον έλληνα επιστήμονα Μιχάλη Παπαμιχαήλ και ήδη εφαρμόζεται σε πολλά κέντρα του εξωτερικού .
Ο Μιχάλης Παπαμιχαήλ( Διευθυντής του Ανοσολογικού Κέντρου στον Άγιο Σάββα καθώς και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανοσοθεραπείας κατά του Καρκίνου) λέει :"χρησιμοποιούμε κύτταρα που περνούμε απο τους συγγενείς τα οποία εκπαιδεύουμε μέσα στο εργαστήριο και τα δίνουμε στον άρρωστο
Τα κύτταρα αυτά έχουν αντικαρκινική δράση και μειώνουν τους όγκους στο πνεύμονα". Το εμβόλιο για τον καρκίνο του προστάτη ενεργοποιεί με έναν άλλο μηχανισμό το ανοσολογικό σύστημα των ασθενών.
Στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού οι οποίες έχουν ήδη ολοκληρώσει τις ακτινοθεραπείες η την χημειοθεραπεία δοκιμάζεται ένα ακόμη εμβόλιο που αποτελεί ασπίδα προστασίας για πιθανές μεταστάσεις.
Το κέντρο ανοσολογίας του νοσοκομείου Άγιος Σάββας σε συνεργασία με πέντε αντικαρκινικά κέντρα των ΗΠΑ επεκτείνουν τις μελέτες τους σε εκατοντάδες ασθενείς έτσι ώστε να καταλήξουν σε στατιστικά αξιόπιστα συμπεράσματα.

ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1087&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote