Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κυβερνητικές πηγές: Το ότι έμειναν εκτός κάποιοι δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεται η δουλειά τους
Κυβερνητικές πηγές: Το ότι έμειναν εκτός κάποιοι δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεται η δουλειά τους Εκτύπωση E-mail
05.11.16

Κυβερνητικές πηγές: Το ότι έμειναν εκτός κάποιοι δεν  σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεται η δουλειά τους Την πρόθεση της κυβέρνησης να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα μεγάλα ζητήματα αυτού του εξαμήνου – αξιολόγηση, ανάπτυξη, επενδύσεις και απασχόληση- σηματοδοτεί η λογική του ανασχηματισμού, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.  Ξεκαθαρίζουν, μάλιστα, πως το ότι κάποιοι έμειναν εκτός δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεται η δουλειά τους.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν την έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, που δρομολογεί την «έξοδο από την κρίση και τη μετάβαση σε μια φάση ανάκαμψης».
 
Την ίδια ώρα υπογραμμίζουν

-Όσον αφορά στο ζήτημα της ανάπτυξης, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί με την τοποθέτηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενός ανθρώπου διεθνούς κύρους, επιστήμονα, ακριβώς πάνω σε αυτό το αντικείμενο, ως επικεφαλής του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Ιδιαίτερη σημασία στο ίδιο πλαίσιο αποδίδεται και στην τοποθέτηση του Γιώργου Σταθάκη επικεφαλής του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
 
-Η κυβέρνηση δίνει επίσης ιδιαίτερη σημασία στα ζητήματα καθημερινότητας του πολίτη. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι πρώτη φορά τοποθετείται υπουργός με στόχο να φτιάξει μια δομή που να ανταποκρίνεται σε αυτά τα ζητήματα. Πρόκειται για τον ρόλο που αναλαμβάνει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος επιπλέον αναλαμβάνει και ζητήματα συντονισμού της ανάπτυξης και ζητήματα που αφορούν στα μεγάλα έργα. Ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης αναλαμβάνει τον στρατηγικό σχεδιασμό και τον συντονισμό της κυβέρνησης.

www.ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10867&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote