Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Σάλος για τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ
Σάλος για τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ Εκτύπωση E-mail
10.10.16

Ντόναλντ Τράμπ Στόχος έντονης κριτικής έγινε για ακόμη μία φορά ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή τις χυδαίες εκφράσεις που είχε χρησιμοποιήσει το 2005 και δημοσίευσε η εφημερίδα Washington Post.
Στην ηχογραφημένη συνομιλία ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία  εξιστορεί την προσπάθεια του να κάνει σεξ με μια γυναίκα, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.

Φορούσε ένα μικρόφωνο και συνομιλούσε με τον Μπίλι Μπους πριν την βιντεοσκόπηση μέρους μιας εκπομπής για το NBC. «Την προσέγγισα σαν να ήταν πουτ… αλλά δεν μπορούσα να την καταφέρω».

«Απλά αρχίζω να τις φιλάω», είπε αναφερόμενος σε όμορφες γυναίκες. «Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις». πρόσθεσε. «Τις πιάνεις από τον πισ... Μπορείς να κάνεις ό,τι θες», συνέχισε.

Ο Τραμπ έχει στο παρελθόν δεχτεί κριτικές για σεξισμό και για εξευτελιστικές εκφράσεις που χρησιμοποιεί για να περιγράψει γυναίκες, ανάμεσα τους και την υποψήφια των Δημοκρατικών.

Η Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε το απόσπασμα «φρικιαστικό» με ανάρτηση της στο twitter, σημειώνοντας: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτόν τον άνδρα να γίνει πρόεδρος».

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν τον μέμφεται και δηλώνει «αηδιασμένος» από όσα άκουσε να λέει ο Τραμπ.

«Καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να περιγραφεί ποτέ ξανά με αυτές τις εκφράσεις ή να γίνει θέμα συζήτησης με αυτόν τον τρόπο. Ποτέ», είπε ο πρόεδρος της εθνικής επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων.
Επικαλέστηκε απιστίες του Κλίντον

Ο ίδιος ο Τραμπ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό και επικαλέστηκε απιστίες του Μπιλ Κλίντον για να απαντήσει στην κριτική της Κλίντον, χαρακτηρίζοντας την «υποκινήτρια».

Πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον Μπιλ Κλίντον, σύζυγο της αντιπάλου του, πως ήταν εκείνος που κακομεταχειριζόταν τις γυναίκες. «Ο Μπιλ Κλίντον έχει πει πολύ χειρότερα πράγματα σε μένα στο γήπεδο γκολφ…πράγματα που δεν συγκρίνονται. Ζητώ συγγνώμη αν κάποιος προσβλήθηκε», πρόσθεσε.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook χαρακτήρισε τα επίμαχα βίντεο ως «περισπασμό» από τα φλέγοντα πολιτικά ζητήματα και υπόσχεται ότι «θα γίνει καλλίτερος άνθρωπος».

«Ποτέ δεν είπα πως είμαι ο τέλειος άνθρωπος, ούτε προσποιήθηκα πως έχω ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είμαι. Έχω πεί κι έχω κάνει πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει και τα λόγια που εμφανίζομαι να έχω πει στο βίντεο αυτό προ δέκα και πλέον ετών είναι μέσα σ’ αυτά που μετάνιωσα. Όσοι με γνωρίζουν, ξαίρουν καλά πως αυτά τα λόγια δεν αντανακλούν αυτό που πραγματικά είμαι. Τα είπα: είχα άδικο και ζητώ συγγνώμη», είπε.

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10804&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote