Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Αποκάλυψη ΣΚΑΪ: Πόσα κόστισε η κόντρα Μουζάλα με Βουδούρη – Ο Τσίπρας απέλυσε τον γενικό γραμματέα
Αποκάλυψη ΣΚΑΪ: Πόσα κόστισε η κόντρα Μουζάλα με Βουδούρη – Ο Τσίπρας απέλυσε τον γενικό γραμματέα Εκτύπωση E-mail
14.09.16

Αποκάλυψη ΣΚΑΪ: Πόσα κόστισε η κόντρα Μουζάλα με Βουδούρη – Ο Τσίπρας απέλυσε τον γενικό γραμματέα Η ενδοκυβερνητική κόντρα του Γιάννη Μουζάλα και του Οδυσσέα Βουδούρη όχι μόνο ήταν γνωστή στην Κομισιόν, αλλά και ότι κόστισε στη χώρα μας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε ευρωπαϊκά κονδύλια αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η κόντρα των δύο χρονολογείται εδώ και πολύ καιρό, από την εποχή που ήταν ο ένας στους «Γιατρούς του Κόσμου» και ο άλλος στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα». Έτσι, όταν ο κ. Βουδούρης διορίστηκε στη θέση του γενικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ασύλου, η αντιπαράθεση αναζωπυρώθηκε. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος επικαλούμενος πηγές της ΕΕ, μάλιστα αυτό το γεγονός έφτασε μέχρι τις Βρυξέλλες. «Εμείς το ξέραμε, αλλά οι απόψεις του κ. Μουζάλα είναι πιο κοντά σε εμάς – παρότι ιδεοληπτικές σε κάποια ζητήματα- από αυτές του του κ. Βουδούρη», ανέφερε αρμόδιο στέλεχος της Κομισιόν στον Τάκη Χατζή, ο οποίος μάλιστα ανέφερε πως η εν λόγω ενόχληση μεταφέρθηκε και στον πρωθυπουργό.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αλέξης Τσίπρας σε συνομιλία που είχε με στενούς συνεργάτες του αποφάσισε να στηρίξει τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής αντί του κ. Βουδούρη. Και έτσι σήκωσε το τηλέφωνο και «απέλυσε» τον μέχρι σήμερα γενικό γραμματέα.

Οι συνέπειες ωστόσο της ενδοκυβερνητικής κόντρας δεν είναι διόλου αμελητέες. Και αυτό γιατί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε ευρωπαϊκά κονδύλια, για την ακρίβεια 509 εκατ., που προοριζόταν για βοήθεια προς τη χώρα μας στο προσφυγικό δεν απορροφήθηκαν.

www.newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10741&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote