Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Προειδοποίηση Μουσάραφ προς ΗΠΑ για χωρίς άδεια εισβολή στο Πακιστάν Εκτύπωση E-mail
11.01.08

Ο Πακιστανός πρόεδρος Περβέζ Μουσάραφ προειδοποίησε σήμερα τις ΗΠΑ και τα στρατεύματα της συμμαχίας που είναι παρούσα στο Αφγανιστάν κατά της οποιασδήποτε χωρίς άδεια εισβολής στο πακιστανικό έδαφος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Σιγκαπούρης «The Straits Times».

«Κανένας δεν θα έρθει εδώ, εφ όσον δεν θα το έχουμε ζητήσει. Και εμείς δεν τους το έχουμε ζητήσει», δηλώνει από το Ραουαλπίντι του Πακιστάν ο Μουσάραφ, στην εφημερίδα της Σιγκαπούρης.

Ο ίδιος εξήγησε ότι ούτε οι ΗΠΑ ούτε τα στρατεύματα της συμμαχίας στο Αφγανιστάν δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν στο Πακιστάν εκτός και αν κληθούν για ειδικό λόγο, π.χ. για να συλλάβουν τον αρχηγό του ισλαμικού δικτύου Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπίν Λάντεν.

Ερωτηθείς αν μια επιδρομή στη χώρα χωρίς άδεια του Ισλαμαμπάντ θα θεωρηθεί ως εισβολή, ο αρχηγός του πακιστανικού κράτους απήντησε: «βεβαίως, αν έρχονταν χωρίς τη άδεια μας, θα ήταν ένα πλήγμα στην κυριαρχία στο Πακιστάν».

Αντίθετα, «αν μιλάμε για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, η οποιαδήποτε ενέργεια σε βάρος του θα γίνει αποδεκτή, αν γνωρίζουμε που βρίσκεται, αν έχουμε καλές πληροφορίες», πρόσθεσε. Σε όλες τις περιπτώσεις «η μεθοδολογία θα συζητηθεί μαζί με τον Αμερικανό σύμμαχο και θα επιτεθούμε μαζί στον στόχο», σημείωσε ο Μουσάραφ.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1070&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote